Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kibbelingtest: Henk Marijs (Vlissingen)

15.331 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 24 mei. 2012
Voor de Zeeuwse Kibbelingtest bezoeken we vandaag de kraam van Henk Marijs in Vlissingen. We zijn onder de indruk van de vriendelijke bediening. Reportage: Maikel, Keith & Janiris.

19 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Willem 24 mei 2012

Nu even het lachje van Henk Marijs erbij en dan is deze test compleet, deze mensen hebben altijd goed spul. Henk Marijs vroeg ooit aan Koningin Beatrix: majesteit mag ik u een haring aanbieden?

hatty 24 mei 2012

???? Ik heb vorige week nog een lekkerbekje bij henk gegeten, maar dat het een lekkerbekje was moest je erbij schrijven.... Zo slecht heb ik het nog niet gegeten, verbrand en gewoon vies. Ook de kibbeling die over de toonbank ging had te lang in het vet gezeten en was verbrand en droog. Waardeloos gewoon! De bediening is idd erg vriendelijk en behulpzaam, ook in het duits. Neemt niet weg dat je bar slechte vis verkoopt. Een visje bij henk? Nooit meer!

Media gek! 25 mei 2012

De beste kibbeling eet je bij Visamy op het Bellamypark en is ook nog goedkoper dan bij Henk Marijs!

marie-louise 25 mei 2012

leuk maar visamheeft de lekkerste vis ga daar maar eens een test doen de kibbeling is heerlijk gekruid en goed gebakken

Zuid Bevelandse 25 mei 2012

De Kibbeling die wij daar kochten hebben we aan de meeuwen gevoerd. Ik ben een echte Kibbelingeter, maar dit was bagger! Oud en misschien wel voor de 2e keer in het vet gegooid. Wij werden er misselijk van. Ik koop daar nooi weer!

hatty 25 mei 2012

zeg ik, die van mij ging ook rechtstreeks de vuilnisbak in!

martin 25 mei 2012

Kibbeling smaakt alsof het 3 keer is opgewarmd,bah dit nooit meer. Hoe krijg je het voor elkaar als dit je beroep is!

Joris 25 mei 2012

Helemaal eens met Goes TV: de bediening is top, de kibbeling twijfelachtig.

Haringvreter 26 mei 2012

De beste visboer in Vlissingen is volgens mij nog altijd zeevishandel Cash & Carry.

vlissinger 03 juni 2012

Ik heb er ooit de ranzigste vis in me leven gegeten. Nee, dan Visamy een stukje verderop. Absolute top kwaliteit!! En ik vind zelf voor een redelijke prijs., Ik woon me leven lang in vlissingen. En weet echt wat goeie vis is.

Middelburger 17 oktober 2014

Zeer slechte en onprofessionele service van de heer Marijs. Toen ik in de zomer met een vriend vis wilde halen voor een barbecue in Vlissingen zijn we eerst netjes in de rij staan wachten bij de viskraam. Na het hebben gevraagd aan de dame in de viskraam zei de heer Marijs: "kom maar even mee naar de wagen". Toevallig stond zijn auto naast de viskraam, dus wij lopen mee. Rommelt hij even in de laadruimte van zijn wagen, draait hij zich om met een vreemde grijns en de mededeling: "ik heb toch helemaal geen vis voor de barbecue"! Nou, daar sta je dan met je goed gedrag. Hierna maar weggegaan, want er kwam geen zinnig woord meer uit de mond van de heer Marijs. Kortom: er zijn maar weinig zekerheden mijn leven. Ik zal er 1 noemen, ik kom nooit meer bij de viskraam van de heer Marijs.

jetty 20 oktober 2014

Was niet overdreven druk, maar hééééél lang staan wachten. Moesten zelfs de meter bijvullen. En waarop; Een vieze vette lekkerbek en taaie kibbeling. Al met al een gore hap. Meneer is niet erg handig bezig; bestelling opnemen, bakken, wachten, inpakken, afrekenen en pas dan de volgende klant. Heeft er echt geen kaas van gegeten.

Peter 29 oktober 2015

de kibbeling van Marijs is van een bar slechte kwaliteit, als je dan toch in Vlissingen kibbeling gaat eten moet je bij Visamy zijn. De kibbeling van Marijs is geen kabeljouw wat het behoort te zijn maar pollack (een ingevroren 3e rangs oceaan vis). Vet op tijd vernieuwen is er ook niet bij, je ruikt het al van afstand.

Remco 31 oktober 2015

Lekker genoten van mijn gezin in Vlissingen 😃👍 We dachten even een bakje verse kibbeling te kopen, maar het was gewoon goor! Het was droog/aangebrand en geen korst! Gelukkig zat er saus bij. Kortom €5 voor een klein bakje is veels te duur. Er komen veel toeristen die een visje willen eten, maar worden gewoon teleurgesteld...een flinke domper voor zo een mooie stad! Dit was het goorste vis wat ik ooit heb gegeten! Ik heb het verteld.... De werknemer zou het doorgeven aan de baas.... Dus mensen. Eet hier niet! Ook al verwacht je goede vis op zo een locatie, eet het niet daar! Vooral ook omdat de haring het slecht getest was bij deze kraam

Remco 31 oktober 2015

Ter aanvulling ben ik er ziek van geworden. Misschien kan de gemeente hier iets mee doen? Het is een goedlopende visboer, maar vele toeristen zien een visboer en willen dan wat vis eten, door die dagjesmensen loopt het goed, want ze kennen deze visboer niet.... Maar het is gewoon goor! Heel erg jammer :(

Jurgen 06 juni 2021

En ook anno 2021 is het er niet beter op geworden! Ik lees hier dat er nog wel vriendelijk werd geholpen, nou dat was allesbehalve. In de tijd dat ik heb moeten wachten zijn er wel 3 klanten uitgekaffert (niks aan overdreven) en zelfs weggestuurd! En nee deze mensen hadden geen grote mond of waren lastig, nee men stelde gewoon een vraag! Van die zgn lach van Q was niets te zien. Over de kwaliteit kan ik geen uitspraken doen, want bij zo’n volk ga ik mijn geld niet uitgegeven en ben gegaan. En als ik alle andere reacties lees, gelukkig maar. Deze kraam geeft Vlissingen een slechte naam! Snel wat aan doen gemeente!

Wim 15 juni 2021

Wij hebben hier ook een bakje kibbeling van €6 gekocht, het is inderdaad de goorste vis die ik ooit heb gehad, ik ben geen vis kenner maar volgens mij was het geen kabeljauw.

De lekkerbek 8 maanden geleden

Sorry maar dit is echt de slechtste visboer van Nederland, hoe kun je zoiets serveren. vet druipt eruit en de patat is slap en zwart, net als de olie waarin het wordt gebakken. de hele middag krampen gehad van die viezigheid.

Kots misselijk van deze man 7 maanden geleden

Dat deze gast na al die jaren nog steeds open is. Te ranzig voor woorden. Niet kopen deze troep, je wordt ziek.