Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kebabtest: Antalya (Goes)

7.076 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 21 okt. 2010
We hebben een nieuwe aanvoerder bij de Goes TV Kebabtest 2010: Antalya in Goes kreeg voor de uitstraling van de zaak, de bediening en de doner kebab een 10-! Klik hier voor de tussenstand. Reportage: Bram & Michael.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Ronald 21 October 2010

Gefeliciteerd! Goed bezig.

theo 22 October 2010

na al die dreigementen vorige keer smaakt het ineens perfect.. ja ja ...

sjaak 29 October 2010

dreigementen? Alsof er Iemand onder de indruk raakt van deze kansejongeren? Laat me niet lachen

@ Sjaak 30 October 2010

Ik denk dat Theo enkele van de nogal onbehouwen reacties bedoelt die bij de bespreking van Ali Baba (Goes) staan. Ze kregen een 3,5 voor de aangeboden vunzigheid: klik.

theo 30 October 2010

heel goed @sjaak ! tja, de terreur van tegenwoordig, men mag niets meer zeggen omdat mogelijk iemand zichzelf er aan gaat storen. kleine ego's raken nu eenmaal snel gekrenkt denk ik dan maar. helaas is het wel de waarheid, die shoarmatent is gewoon goor en vies en dat heeft helemaal niets met een bepaalde bevolkingsgroep van doen. maar ja, men mag er niets van zeggen en moet maar net doen of het overheerlijk was. omdat sommigen zich gediscrimineerd voelen mogen ze rotzooi verkopen, zo is het blijkbaar. en kritiek ? nee, dat kan niet en dus zal het wel discriminatie zijn zeker ? een mooie klote mentaliteit.

Mekko 05 January 2013

Eten is gewoon super goed !, zeer schoon binnen en vriendelijke mensen, als je een pizza bestelt, dan krijgt je ook echt een pizza, inplaats van een dun deegje bodem wat niet smaakt , Schotels ook een aanrader, ik geef deze zaak een dikke 9,, en waarom een 9, omdat je het verschil merkt, als je daar binnen eet, of bestelt voor thuis, ik had vorige keer 2 schotels bestelt, en de frietjes was veel te hard,, misschien door de drukte ik weet het niet, maar Ik ben en blijft vaste klant,,.. en Ali Baba is gewoon ranzig, en het personeel denkt dat ze grappig zijn, met hun aandacht trekkerij.. Pff ik kom er al een tijdje niet meer. !!