Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kibbelingtest: Viskêête (Yerseke)

5.279 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 5 apr. 2011
Over de kibbeling van de Viskêête in Yerseke zijn we redelijk tevreden maar de sauzen die ze er bij leveren verpesten de smaak van de vis. En de bediening kan ook wel wat attenter. Reportage: Bram, Jason & Roy.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Cor v L. 05 April 2011

Denk dat de smaak van de saus veel te maken heeft met de smaak van de vele Belgische bezoekers daar, die houden namelijk meer van een iets zuurdere saus dan de Nederlanders.

cocktailsaus 05 April 2011

mij zal je er niet zien ! het klinkt erg slecht en vies en bedorven.

fishfingers 06 April 2011

de TVgoes smaaktest is heilig ! dat tentje met die vieze vis en lui arrogant sloom personeel kan wel gaan sluiten. ja ja, dan zullen ze eens een keer moeten werken voor hun geld in ierzijke i.p.v. alleen maar de rivier te leegroven en de natuur te vernietigen puur en alleen voor persoonlijk gewin.

nederlander 06 April 2011

wat heb ik nu te maken met buitenlanders die vieze zure saus willen ? duidelijk dus dat nederlanders daar niet gewenst zijn. ik blijf er wel weg als dat zo asociaal moet daar.

jos+jannie 06 April 2011

de kibbeling is geweldig ,als je maar de goede saus er bij neemt, en de bediening is normaal zoals het overal is.en je kan er heerlijk eten. alles is er vers,je kan er niet beter zitten kort bij de bron van verse vis. echt een aanrader,en met een lekkere witte wijn.--smakelijk eten-

Mhr;Kabejath 06 April 2011

de reactie van de -fishfingers is een rotte appel in de maatshappij. de rivier wordt niet leeg geroofd,er word natuurvriendelijk mee om gegaan. door verstandig kweken en vissen komt er meer leven in de rivier. het is een van de mooiste en zuiverste wateren van europa.

melinda 07 April 2011

Helaas, mijn linker luidspreker is kapot, ik hoor dus alleen maar muziek en niet het commentaar.