Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kebabtest: Loris (Middelburg)

5.262 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 15 feb. 2010
Misschien handig zo'n kraam met veel soorten eten maar als er een zure Griekse yoghurtsaus over de doner kebab gaat dan zijn bij ons de rapen gaar: Loris krijgt een 4-. Reportage: Michael, Solomon & Bram.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Ikke weer 15 February 2010

Wagenachtigeautodinges ? OMG.. Die lui hebben serieus geen leven..!!

Goesenaar 15 February 2010

@ Ikke Nog nooit een wagenachtigeautodinges gezien? Dan woon je zeker aan de overkant.

Stefano 25 February 2011

@ Michael, Solomon & Bram Leuk zo’n onderzoek voor een kebabtest, maar jullie hebben niet echt verdiept op wat zij echt verkopen. Zij verkopen geen doner kebab zoals jullie dat zeggen, maar broodjes Giros wat ook volgens mij heel erg duidelijk op de wagen staat. Dat is een Griekse broodje met Griekse tzatziki saus. Het kenmerkend saus dat bij het broodje hoort, en wat jullie dus yoghurtsaus noemen. Je eet meestal toch ook geen friet zonder mayo of ketchup, of wel dan? En als je de saus niet lekker of zuur vindt, dan hoeft hij er perse niet erop hoor. Maar dat leer je vast wel eens een keer als je misschien een keer in een Grieks restaurant bent geweest. De enige die een 4- krijgt zijn jullie met jullie slordige onderzoek en jullie reportage wat dus niet klopt. Voortaan zou ik maar eerst je huiswerk beter voorbereiden voordat jullie op pad gaan.

Pimpom 03 October 2015

De lekkerste broodjes gyros haal ik hier. Altijd als ik op de markt hun kraam tegen kom en honger heb maak ik mijn pitstop om mijn maag te vullen. Lekker vlees, verse groenten en lekkere tzatziki saus. Het filmpje met die sukkels hebben zelf geen smaak en verstand van eten, mocht ik een cijfer geven geef ik een 8,5

DAVID 22 January 2016

IK MOCHT CIJFER GEEF EEN 9,5 TOP.

ik geef 10 topppppppppp. 16 June 2016

Jerun.