Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Chocotest: Tastoe (Middelburg)

2.055 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 6 okt. 2009
We gaan door heel Goes en omstreken om een chocomelktest te doen. We bezoeken verschillende restaurants en cafe's voor een kop chocomelk en daaruit komt een cijfer en uiteindelijk is er 1 winnaar en die krijgt dan een bosje bloemen. Voor de beste chocomelk van Goes en omstreken!. Vandaag beginnen we in Middelburg met Tastoe. Ze krijgen een 8,5! Reportage: Dimitri & Mandy.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

m van zalen 07 oktober 2009

ik vind deze test een van de meest waardeloze die er ooit is uitgezonden jullie hebben een jury die hun mening al klaar hebben voor ze ergens geweest zijn geen verstand van de horeca en altijd positief over goes maar daar komen ze waarschijnlijk vandaan .als je wat test en het uitzend doe het dan goed,waardeloos het is een groot verschil of je een zaak bezoekt die vol zit of een die leeg is belachelijk dat jullie dit zo uitzenden zonder toestemming moet niet mogen

Wiert Omta (Goes TV) 07 oktober 2009

Of een zaak vol zit of niet, kunnen wij van te voren niet weten. Is ook niet onze verantwoordelijkheid. We testen onbevangen de chocolademelk en slagroom in heel Zeeland. Dat we een voorkeur hebben voor chocolademelk uit Goes is feitelijk onjuist. Arion (Vlissingen) en Tastoe (Middelburg) staan bovenaan (beide een 8,5). La Place in Goes staat momenteel onderaan (met een 5-). De tussenstand is hier te volgen.

Goes TV 07 oktober 2009

Voor de tussenstand: klik