Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Chocotest: Westkaap (Westkapelle)

5.348 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 7 okt. 2009
De Goes TV Chocolademelktest brengt ons vandaag naar Westkapelle. Daar ligt op de zeedijk restaurant Westkaap. Omdat de chocomelk tegenvalt krijgen ze een 7-. Reportage: Dimitri & Mandy.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Goes TV 07 October 2009

Voor de tussenstand: klik

SlowRider 08 October 2009

Volgens mij weten jullie niet precies waarmee jullie bezig zijn. Ik weet wel dat er niemand zit te wachten op zo'n onzinnige test dus stop er a.u.b. mee want je zet jezelf hiermee aardig voor lul !

Goesenaar 08 October 2009

Volgens mij is het hartstikke helder: ze testen de lokatie, de bediening en de chocolademelk. Niks mis mee. En erg leuk dat nu de jongeren zelf eens iets testen.

Restaurateur 08 October 2009

Wat een Bullshit, bediening te snel, wat wil je dan, dat ze je eest een uur laten zitten en ondertussen ongeïnteresseerd achter de bar over je kansloze wenkbrauwpiercing staan te roddelen?! Ga toch wat anders doen, of stel jezelf een beetje professioneler op, maar zorg dan ook dat je weet waar het om draait in de Horeca en dat bijv. de "aanlooptijd" een van de belangrijkste dingen is die een medewerker van de bediening leert. Hulde dus aan deze serveerster/kelner voor het snel en accuraat helpen van haar gasten. Iedereen denkt tegenwoordig maar de Horeca te kunnen recenseren, en niemand schijnt meer te begrijpen dat dit een echt vak is waar enige culinaire kennis en journalistiek vaardigheden bij komen kijken. Neem nou de opvolgers van Rien van Reems voor de PZC, zij hebben echt geen idee waar ze het over hebben, en schrijven het vieze vunzige cafetaria om de hoek de hemel in ten koste van een aantal kwalitatief goede restaurants met vakmensen die weten waar ze het over hebben, waardeloos...

teuntje 08 October 2009

Oh jee,trappen ze nu de horeca op de teentjes.

Wiert Omta (Goes TV) 08 October 2009

@restaurateur Ik zat ooit in een klasse restaurant toen een groep Hells Angels binnenkwam. Het was een genot te zien hoe rustig en professioneel het personeel daar mee om ging en iedereen een geweldige avond had. Ik schrijf dit om aan te geven dat het niet professioneel is om over het uiterlijk van klanten te beginnen. Als iemand een piercing draagt: prima. Een mantelpakje? Geen bezwaar. Moet iedereen zelf weten. De aanlooptijd is een mooi theoretisch begrip maar als wij al een bestelling moeten doorgeven als we nog bezig zijn de jassen uit te trekken en op te bergen, dan is die aanlooptijd te kort. Geef gasten even de tijd om rustig te gaan zitten. Ook als ze enige gasten zijn. Dat we behalve veel prettige ervaringen ook stuitende dingen hebben meegemaakt zegt genoeg. In Burgh Haamstede (hotel Bom) hoorden we een knetterende ruzie tussen medewerkers. Bij la Place in Goes stond de apparatuur zo te piepen dat we dachten dat er buiten een vrachtwagen aan het achteruit parkeren was. Het is dus niet overal in de Zeeuwse horeca een lolletje om klant te zijn. En ook daarvan doen we verslag.

SlowRider 09 October 2009

Denk je dan dat wij zitten te wachten op van dat stomme kommentaar door een stelletje pubers die vertellen hoe goed of slecht de chocomelk wel niet is. Denk je dat !? Volgens mij verkeerd gedacht ! Ze kunnen beter eens testen van, hoe klantvriendelijk is de klant, dan kom je nog wat leuks tegen !

Bezoeker 11 October 2009

@Slowrijder Waarom zouden pupers geen mening mogen hebben over de chocomelk die ze drinken? En dan nog iets: als je naar de tussenstand van de Chocotest kijkt valt op dat ze over het algemeen een positieve waardering hebben. Dus hulde voor dit initiatief, laat de horeca er haar voordeel mee doen.

Jaco 05 February 2010

Het zou wel zo netjes zijn om nadien aan de beoordeelde restaurants aan te geven dat ze beoordeeld zijn en waar de resultaten bekend gemaakt worden. Zoals het nu gebeurd is het niet erg netjes. Ik zie het als een leuk itempje maar niét representatief en zeker niet gebaseerd op enige vakkennis. Ben het daarom ook grotendeels met de woorden van "Restaurateur" eens. Er wordt maar wat af beoordeeld tegenwoordig over de horeca, en veelal zeeeer amateuristisch en gewoon lekker publiceren zonder te beseffen (of misschien juist wel..) hoezeer je er een bedrijf mee kan beschadigen, of hardwerkende medewerkers kunt beledigen. Wel leuk is dat jongeren beoordelen, zou vaker mogen gebeuren, maar aub wél zorgvuldig. De horeca zet ook niet hun ongenuanceerde mening over hun gasten op internet, en dat terwijl velen zich niet als gast weten te gedragen...