Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kibbelingtest: Noordzee (Kamperland)

6.503 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 12 apr. 2011
Voor de Goes TV Kibbelingtest gaan we deze keer naar Frituur Noordzee (Kamperland). Reportage: Jason, Bram & Roy.

25 reacties

Reactie wordt toegevoegd

visstick 12 april 2011

uit diepvries ? gatver ! beetje voorgebakken ? gatverjasses ! ik ga wel naar die andere tent aan de andere kant van de dam. daar gebruiken ze tenminste WEL verse vis. ja heur, een 8 voor voorgebakken diepvries zooi, de geloofwaardigheid van deze tests gaat wel achteruit op deze manier. ik denk, de enige die een dikke 10 krijgt van GTV, zal echt wel McDonalds zijn. geef ze gewoon Mcnuggets en vertel dat het kibbeling is, ik denk dat ze het niet eens merken.

juf 12 april 2011

hhhee jullie zijn dan nog niet bij Vrouwenpolder geweest!!!daar is het pas lekker!!!

kees 12 april 2011

Visstick eet alleen vissticks dus die moet zijn mondje houden en niet zeuren. Of zou het een collega zijn die slechter heeft gescoord? Arme vistick

kees 12 april 2011

Visstick eet alleen vissticks dus die moet zijn mondje houden en niet zeuren. Of zou het een collega zijn die slechter heeft gescoord? Arme vistick

vaste klant 12 april 2011

Prima kibbeling bij de banjaard. Ga zo door

goesenaar 12 april 2011

Wat een zuur iemand die visstick. Deze jongeren hebben een steuntje extra nodig. En zijn zo toch goed bezig. Verdiep je maar eens naar de mensen acher goes tv. Ze doen prima werk joh. En of jij de kibbeling hier of daar lekkerder vond gaat het helemaal niet om.

vissertje 12 april 2011

Ga eens naar vlissingen , visamy, aan het bellamy park,naast ferry`s lunch room, prima kwaliteit, vers gebakken

@visstick 12 april 2011

Als je de consumententesten van Goes TV kent (eerder chocolademelk en kebab) dan weet je dat ze de zaak, de bediening, de kibbeling en de saus testen. Gewoon de vier dingen waar iedere klant mee te maken heeft. Onvriendelijke of nonchalante bediening straffen ze af. Goede service wordt beloond. Een goede kibbeling kan verpest worden door de saus. Iedere viszaak weet nu dat er op hem gelet wordt. En dan zijn er altijd zwakke broeders en goede speciaalzaken met prettig personeel. We zijn de tijd al lang voorbij dat consumenten alles maar moeten pikken. Wel jammer dat Omroep Zeeland niet (zoals Goes TV) op komt voor de belangen van de consument: daar betalen we tien miljoen belastingcenten voor.

vissertje 12 april 2011

bij corretje bosman, op de markten, krijg je een doosje rennies bij je kibbeling!!!!!!!!!

kibbelingliefhebber 12 april 2011

Jullie moeten bij de lekkerbek(bij vrouwenpolder) de kibbeling gaan proberen of bij de bruinvis(viswinkel nabij kamperland) daar zijn ze pas lekker!!

jokko 12 april 2011

kibbelingliefhebber bij de Bruinvis moest ik laatst kotsen!!!!!!!!!!!!! Ik zal ze ook eens proberen schijnt een aardige vent te zijn bij de banjaard Bij de lekker bek duurt het mij veel te lang

Vli88 13 april 2011

@goesenaar. en waarom hebben deze jongeren een steuntje extra nodig????? Omdat ze vroegtijdig van school gegaan zijn en complexe psychosociale en sociaal-emotionele problemen hebben? De zweep er over zeg ik, discipline kweken! Vroeg je bed uit en hard werken en je best doen op school, dan verdien je wat extra's. Maar niet als je maar een beetje loopt te lantefanteren en geen inzet toont. Verspilde subsidie centen dus. En wie betaald dat????

geef mij maar haring 13 april 2011

jullie zijn toch niet aan het kibbelen ? :P

gnilebbik 15 april 2011

@vli88, blijkbaar heeft u de zweep op school ontlopen of had u beter uw best moeten doen. Wellicht had u dan aan het einde van uw reactie het woord: "betaald" vervangen door: "betaalt". ( gevalletje "de pot verwijt de ketel..." ??? ) Prettig weekend iedereen.... en neem nog een lekker bakje !!!

VLI88 15 april 2011

@gnilebpik daar heb je dan weer gelijk in. Altijd lastig met 't kofschip enzo. Gelukkig tik ik nog wel ff wat duidelijker dan de gem. BreEzErt. lol

Meester Kwel 15 april 2011

het taalgebruik is hier inderdaad ver onder het pijl. schan-de-luk gewoon ! dat soort moet maar eerst een inburgeringscursus gaan volgen.

Sharon 16 april 2011

Meester Kwel mag dan zijn zinnen zelf wel eens beginnen met een hoofdletter!

gnilebbik 16 april 2011

@meester kwel: ja precies, haha, leuk gedaan meester. op foutief taalgebruik wijzen met foutief taalgebruik ! als eerste voorbeeld een ouderwetse contaminatie: "ver onder het peil", het is immers natuurlijk: "ver beneden peil", of "ver onder de maat". dan daar overheen met "schan-de-luk" in plaats van "schan-de-lijk", een mooie illustratie van het punt dat u maakt. @vli88, mijn reactie was natuurlijk maar een geintje naar aanleiding van je betoog ( niet lullig bedoeld inkoppertje), je taalgebruik is prima. en het kan inderdaad veeeel erger. @iedereen: ik vraag me af of het altijd zo perfect zou moeten zijn (in chatberichten !!, niet bij b.v. een sollicitatie of zo). voor een hoop mensen is taal gewoon erg lastig. en wat is de primaire functie van taal ? volgens mij is het een instrument waarmee gesprekspartners proberen elkaar te laten begrijpen wat ze bedoelen... zolang dat het geval is, prima toch ?! en zeg nou eerlijk, een bericht eindigen met het woordje "lol", hetgeen staat voor: "lots of love", is toch per definitie mooi ?! grtz & lol

gnilebbik 16 april 2011

ooh ja, wie heeft een tip voor waar 'k in middelburg de beste/ lekkerste kibbeling kan scoren ? alvast bedankt....

VLI88 16 april 2011

ik bedoelde met lol eigenlijk Laughing Out Loud. en de beste kibbeling is nog altijd van verse zelfgevangen kabeljauw. Vanaf de VLI88!!!

Banaan 16 april 2011

Doe die stomme wintermuts nou eens van je plofkop af en laat eens wat aan je zouteloze stem veranderen...word er zóóóóóóóóóó moe van !!!

billy turf 17 april 2011

hahahaha, er zijn nog mensen die daadwerkelijk ingaan op opzettelijk foute grammatica hahahaha, wat een sukkels ! HAHAHAHA hoe dom kan je zijn ?

meester kwel 17 april 2011

@ sharon, zelf zou ik schrijven "Meester Kwel moet zelf maar eens beginnen met hoofdletters te gebruiken". dat is veel duidelijker en klinkt niet zo stom als een sinterklaas rijmpje. verder heeft u het over "zinnen" meervoud dus, maar heeft u het wel maar over 1 hoofletter (enkelvoud), dat moet dus hoofdletters zijn... zoo, gemoeg gezeikt over de nederlandse taal die eingelijk zo achterlijk in elkaar is gestoken door de zgn taal geleerden, dat bijna niemand hem voor 100% kan beheersen. daar heb je slimme mensen voor nodig ziet u, om het zo te verzinnen dat niemand behalve zijzelf er nog wat van snappen. ja, het teken van de echt slimme mensen die het voor het zeggen hebben en bakken geld verdienen. waarom ? omdat u dom bent en het niet helemaal snapt, logisch toch ? had u maar op moeten letten in de nederlandse taal klas.

groene boekje 17 april 2011

we gaan trouwens de spellingsregels volgend jaar maar weer eens veranderen. het is al weer even geleden dat we wat veranderd hebben dus dat moet dan maar weer eens. stel je voor dat de nederlanders het nog gaan snappen ook ! dus binnenkort veranderen we maar de taal weer. anders kan straks iedereen goed nederlands schrijven, en dat willen de taalgeleerden niet natuurlijk! zo gaat dat nu eenmaal, iemand moet de regels maken, en er zijn mensen die de regels moeten opvolgen. (jullie dus). m.a.w. gewoon slaafs luisteren en doen wat er gezegd wordt. dus vandaag een tussen N, en morgen niet meer en dan bent u een domme klootzak als u hem toch nog gebruikt. mooi toch ? uw sociale status hangt dus af hoe wij de regels veranderen. dus, netjes mondje dicht zoals een goede slaaf, anders zetten wij u voor lul en daar gaat dan uw sociale status. gereduceerd tot tokkiedorp status. sterker nog, als u geen perfect nederlands kan, zijn er zelfs politieke partijen die uw uitkering willen stopzetten of u gewoon het land uitknikkeren. ik zou dus maar niet teveel schrijven als ik u was...

witte boekje 17 april 2011

@ groene boekje; ja hee zeg, wij bepalen de regels en niet jullie ! wie denken jullie wel dat jullie zijn zeg ! dus nederlanders, niet naar de groene boekjes luisteren maar naar ons dus ! alleen wij hebben het recht om te zeggen hoe iets geschreven moet worden en niet anders !