Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kibbelingtest: Cor Bosman (Middelburg)

10.716 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 6 jan. 2011
Vandaag testen we de kibbeling bij de kraam van Cor Bosman op de Middelburgse markt. Reportage: Bram & Annelien.

17 reacties

Reactie wordt toegevoegd

visstick 06 januari 2011

viel uitelkaar... aan gort gefrietuurd dus, overgaar heet dat. en extra punten voor de verpakking ? die eet ik niet op hoor.

ikke 07 januari 2011

mijn zoontje had veel graten in de kibbelingen gevonden en de saus was niet lekker

Kees 07 januari 2011

Het was gewoon lekker en mooi gaar en een mooie kleur bruin dat betekent mooie verse olie als het aan gort gefrietuurd is dan is het droog en taai en valt het niet uit elkaar en de verpakking is ook een punt want het gaat ook om de presentatie

sjakie 07 januari 2011

hallo dierenvrienden, vorige week waren we op zoek naar een nieuw baasje voor Karel de Kabeljouw, helaas heeft niemand hem opgehaald en daarom gaan we hem vandaag opeten in Middelburg!

hihihi 10 januari 2011

wat een leuk meisje is dat hihihi

ach Goessie 10 januari 2011

zo, en kreeg die vistent in Goes geen commentaar voor de bediening omdat "ze het zelf moesten gaan halen" ? hier mag je zelfs in de kou op straat staan en toch meer punten ondanks ook geen verschillende sausjes ? dan is of, daar de kibbeling wel heel lekker dat het trotseren van de kou en het ontberen van saus het waard is, of het is echt niet te eten bij 't braeken.

roomel nit te eten 24 september 2015

roomel nit te eten

Aslan 2015 24 september 2015

Aslan

Oordeel jury: 3,5 Zeer slecht Cijfer haring: 4 Conclusie: Hollandse Nieuwe zoals die nog te vaak met veel poeha over de toonbank gaat. Vaak een dag eerder gesneden met alle kans op ranzigheid van dien. Klopt weer als een bus. Bekijk details » 01 oktober 2015

Oordeel jury: 3,5 Zeer slecht Cijfer haring: 4 Conclusie: Hollandse Nieuwe zoals die nog te vaak met veel poeha over de toonbank gaat. Vaak een dag eerder gesneden met alle kans op ranzigheid van dien. Klopt weer als een bus. Bekijk details »

Moest spugen 03 oktober 2015

Niet te pruimen, was aan de diaree ervan.

Sjaak 03 oktober 2015

Ik ben een kibbeling liefhebber, ik kwam deze in zoutelande tegen en snapte naar een visje. Na lang wachten kreeg ik mijn kibbelingetje maar was nou niet echt naar mijn verwachting. De tent staat onderaan een duin en proefde het strand ipv een vis. Geen aanrader dus,ook gezien de referenties zoals ik al las.

De haring voor Cor Bosman donderdagmarkt in middelburg 27 juli 2016

VLISSINGEN - Zeeuwse bedrijven scoren niet hoog in de haringtest van het AD. De hoogste klassering is een 75ste plaats, voor Fish & Chips in Middelburg. De haring krijgt daar van de keurmeesters een 6,5. Andere bedrijven die voorkomen in het klassement zijn: Cash & Carry Visbedrijf Toes uit Vlissingen (83ste, eindcijfer: 5,5), Urker Visspecialist de Snoekies in Goes (94ste, 4,5), Zeevishandel Brassem in Domburg (110de, een 3) en Vishandel Cor Bosman op de donderdagmarkt in Middelburg (126ste, een 1). (roomel ).

Frank Van Damme. 18 juni 2017

Op de markt in Domburg en Vlissingen tweemaal lekkere lekkerbek gegeten. Gisteren ging het echter mis in Domburg. De reeds gebakken lekkerbek werd nogmaals terug gelegd in het frituur. Wij staan op de camping en gingen daarna meteen de nog warme lekkerbek eten. Waarschijnlijk door het terug leggen in de warme frituurolie werd de lekkerbek erg vet en ging ruiken. Het zakje was doorweekt van het vet en ook ons bord was doorweekt. Nee, niet meer terug doen in het vet, bak dan liever een nieuw visje. De magen waren de hele avond van slag. Jammer van zo een domme fout. Wij halen de lekkerbek nu bij de Roode leeuw, heerlijk daar!

Eindcijfer: 1 24 juli 2017

Donderdagmarkt - Middelburg . Eindcategorie Onverkoopbaar Conclusie: Nederland blijft een raar land. Je wordt gepakt als je 5 kilometer te hard rijdt maar Cor Bosman moge ongestraft dergelijke tinnef verkopen. Haal dit van de markt! Vers van mes Nee Beoordeling Een wee en zure lucht stijgt op als de filets uit elkaar gaan. De binnenzijde ziet bruin en cyclaam. Kleverig en zacht. Een echte baggerharing. Jakkes! Cijfer haring 2 Rijping Sterk Schoonmaak Goed Gewicht (gram) 61 Prijs (per stuk) € 1.75 Prijs (per 100 gram) € 2.86 Temperatuur (Celsius) 7.5 Vetpercentage 8.4 Microbiologische gesteldheid Waarschuwingsfase!!!

recensies 04 augustus 2017

MIDDELBURG – Diverse verkooppunten van Nieuwe haring in Zeeland scoren slecht. Dat blijkt uit de Haringtest 2017 van het Algemeen Dagblad (AD) die zaterdag is verschenen. De slechtse Zeeuwse haring komt volgens de keurmeesters, van Vishandel Cor Bosman op de Middelburgse donderdagmarkt. ‘Onverkoopbaar’en moet het doen met kreten, zoals baggerharing, binnenkant bruin en cyclaam en zure lucht. Deze haring moet volgens het AD van de markt.

Ben 06 oktober 2021

Er is veel veranderd sinds januari , de viskraam heeft zijn comeback gemaakt , de kibbeling is weer heerlijk om te Etten , Er was niks met de vis alleen die gene die ze bakte was nalatig en deed maar wat , sinds ze die nieuwe vis bakker hebben is het veeeeel beter geworden .betreft kwaliteit is het ook verbeterd het aanbod aan vis is iets minder geworden

Ben 9 maanden geleden

Met volle trots en overtuiging kan zeggen dat vis handel cor bos is sinds een jaartje echt 1 van de beste van zeeland geworden , sinds er een nieuwe bakker is aangenomen en op zaterdag op de markt wordt de haring live voor je ogen gefellieerrd dus echt vers . Wij testen veel markt kraampjes op kwaliteit, smaak en vakmanschap qau vis zijn hun de beste uitgekomen.