Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kebabtest: Ali Baba (Goes)

8.348 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 23 sep. 2010
Doner Kebab eten bij Ali Baba in Goes is geen genoegen. De zaak krijgt een vette onvoldoende.

27 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Nee Toch 23 september 2010

Gaan jullie deze zooi nu serieus gewoon nog een keer posten ? Nu is wat jullie maken sowieso al bagger dus alsjeblieft ga het dan ook niet nog eens her-posten..!!

Goes TV 23 september 2010

@ Nee Toch De opnamen zijn gisteren geweest, de montage hebben we vanochtend gedaan. Daarna is het filmpje op Zeelandnet gezet. Voor het eerst dus. Series beginnen vaak met een leader. Dat is bij ons ook zo. En die leader is dus wel iedere aflevering hetzelfde. Maar wat daarna komt niet. Overigens: dank voor de complimenten!

kas 23 september 2010

@nee toch, u bent in de war met 1 van die andere 9 kebab test filmpjes denk ik. @Goes TV, een 10e hoef er voor mij niet te komen, het is inderdaad bagger al die filmpjes die jullie maken.

Kijker 23 september 2010

Goes TV ga zo door!

Ineke 23 september 2010

Kunnen Kas of Nee Toch uitleggen wat er bagger is aan dit filmpje? Of werken ze misschien bij Ali Baba (want die zaak krijgt er ongenadig van langs).

Dhr. Veerhoek 23 september 2010

Laten we blij zijn dat Goes TV er is want van alle omroepen in Zeeland (Maximaal, TV Walcheren, Omroep Zeeland en Goes TV) is het de enige die het aandurft een kritisch consumentenprogramma te maken. Daarom wat mij betreft hulde voor GoesTV!

Cor v L. 23 september 2010

Gaaf doorgaan met dergelijke filmpjes, overigens mijn mening over Ali Baba durf ik bijna niet te geven maar toch doe ik het: 1 x geweest maar nooit nooit van mijn leven niet meer al krijg ik het gratis.

Marianne 23 september 2010

Goes TV durft wat niemand durft in Zeeland: gewoon zeggen wanneer je door de middenstand bedonderd wordt.

Tom 23 september 2010

Super hoor dan weten we in ieder geval dat we daar niet om zo,n broodje moeten, mischien dat de baas er niet was en kijkt, dan krijgt er iemand waanzinig op zijn donder.

ali en de 40 rovers 24 september 2010

het is allemaal rotzooi die kebab geef mij maar karbonade

annoniem 24 september 2010

Het is wel eens goed dat dat gedaan wordt.Ik zelf kom er nooit.Maak het dan liever zelf thuis klaar dan weet ik zeker dat het lekker is.Anders is het toch zonde van die 5€

slechte reclame voor de kebab niet overal is het slechte kwaliteit 24 september 2010

kom kebab eten in vlissingen bij Mado op de Oude Markt naast de Hema. U kunt dan echte kebab eten voor €3,50 per broodje. Proeven maar Kebab kan ook lekker zijn.. Kom ervaar en proef het verschil.

Goes TV 25 september 2010

BIj Mado zijn we al een keer geweest: check hier.

lekker clever 29 september 2010

ja hallo, mado is in vlissingen... ik ga zeker bijna 60 km en bijna een uur op en neer rijden voor kebab. denk ff na zeg ! maar goed, de regenboog is meuk, dat is duidelijk. kijk dan alleen al naar die smerige vette ranzige muur aan de buitenkant, dat spreekt al boekdelen.

ik ben zelf ook niet clever hahaha 29 september 2010

ok, het ging om ali bah bah. evenin, net zo ranzig als de regenboog en net zo een afgetrapte tent als de regenboog. stuur ook daar de smaakpolitie maar eens heen, dan kunnen we nog lachen. en waarom de keuringsdienst van waren niet ingrijpt ? laten we stellen dat een autochtone ondernemer met zoiets niet wegkomt.

delft 29 september 2010

@ kas, nog een bagger reactie van u hoeft er van mij ook niet te komen. het is al duidelijk dat u niet van kebab houd maar van tafelzuur. ondertussen alle lof naar GTV ! leuke filmpjes !! en i.d.d. analibahbah is echt te ranzig voor woorden. al jaren !

m.k 06 oktober 2010

ik will graag die gene opnamens maakt niet tegen komen altijt racisties opnamens over allohtone wat wilenze breken met deze opnamens dat is shandalig ik will ze graag alle maal gezicht tuffen vuile racisten//////////////

mk 06 oktober 2010

die mensen wat opnames maakt moet zelf bij zich zelf kijken dat lijk voor zewerfers op straat als je kijk op film ze eten als op en dan nog zou negatief dat zijn gewoon ezels en grote ezeeeeeeels racisten vize junks

geheim 06 oktober 2010

jullie zijn vuile racisten grote klootzakken vize vuile junks ezelsssssssssssssss en nog altijd de zelefde koop het en vraag ook aan andere wat hun er van vinden niet altijd de zelefde klootzakken

@ geheim en @ mk 06 oktober 2010

Als je het nodig vindt te dreigen zoals je nu doet, doe het dan in ieder geval in fatsoenlijk Nederlands. Dit slaat werkelijk nergens op. Hoe lang ga je al naar school?

Recherche Goes 06 oktober 2010

Voor de dreigementen hoeft Goes TV niet bang te zijn: als ze wat overkomt dan heeft Zeelandnet de IP-adressen van de computers die gebruikt zijn om de dreigementen te versturen. Kat in het bakkie dus voor de politie.

david 08 oktober 2010

Jullie zijn groete leugenaars.Ik vind het zaak altijd schoon en ze hebben lekkere eten.

@mmmmmmmmmmmmmmm 11 oktober 2010

Als je ook een kebabzaak hebt en zo te keer meent te moeten gaan (in heel slecht Nederlands, schaam je) dan heb je vast wat te verbergen! Ik vind het opvallend en ook best schokkend hoe gemakkelijk hier dreigementen worden geuit. En wat Ali Baba betreft: op deze pagina maar ook op andere internetsites reageren consumenten hetzelfde als Goes TV: vies en niet te eten. Dat zal geen toeval zijn.

Ineke 12 oktober 2010

Waar rook is, is vuur. Als zoveel mensen onafhankelijk van elkaar zeggen dat de kebab van Ali Baba niet lekker is en de zaak een schoonmaakbeurt kan gebruiken, dan zal er wel een stevige kern van waarheid in zitten. Typisch trouwens dat de mensen die zo schelden op Goes TV niets zeggen over de volgens Goes TV onbeschofte bediening bij Ali Baba. Dat is blijkbaar normaal. gelukkig heeft Goes nog andere kebab-zaken.

Goes TV 12 oktober 2010

De tussenstand van onze kebab-test staat hier.

sooow ! 14 oktober 2010

zo zo... zouden we niet eens wat minder vlees gaan eten i.v.m. de hoge bloeddruk van enige bezoekers hier ? en wie weet, gaat goesTV straks de pizzeria's testen ? of alle junk food gelegenheden van mijn part. dan hoeft er ook niemand zich in een hoek gedrukt te voelen of zo... vistenten, ijssalons, volgens mij is er nog genoeg te testen en bij goesTV lusten ze toch ook wel meer als kebab zeker ? plus, als ze hun mond vol hebben komt er ook niet zoveel gekwek uit. een win win situatie ! denk er eens over na.

Ewh 20 juli 2012

Wat een intelligente uitstraling hebben die jongens zeg.. Die ene met dat petje haalt ook heel vies zijn neus op. Ik snap dat een grote groep klanten (pubers) ook vertegenwoordigd moet worden, maar dit....