Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volvo XC90 t8 455pk ultimate dark | full options !! new prijs €116.000

€ 99.750,-
62x bekeken sinds 28 mrt. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Cappendijk Auto's Goes presenteert met trots de Volvo XC90 T8 Recharge 455PK Long Range Ultimate Dark, een auto die alles heeft wat je maar kunt wensen! Van het krachtige vermogen tot de luxe opties, deze auto biedt het allemaal. Met zijn bouwjaar in 2024 en een kilometerstand van slechts 25 kilometer is deze auto zo goed als nieuw en klaar om jou te verrassen.

Deze Volvo XC90 T8 Recharge is uitgevoerd in een stijlvolle grijskleurige lak die perfect bij zijn dynamische uitstraling past. De hybride benzine motor met een vermogen van 455 PK zorgt voor een soepele en krachtige rijervaring. Met zijn SUV-carrosserie en 5 deuren is deze auto ook nog eens ruim en praktisch.

Wat deze auto echt onderscheidt van de rest zijn de indrukwekkende opties die hij te bieden heeft. Zo beschikt hij over een high-end audiosysteem, waardoor je onderweg kunt genieten van een uitstekende geluidskwaliteit. De lichtmetalen velgen in maat 22" geven deze auto een sportieve uitstraling en maken hem helemaal af.

Voor extra gebruiksgemak is deze Volvo voorzien van een elektrisch uitklapbare trekhaak. Hiermee kun je zonder enige moeite een aanhanger of caravan aankoppelen. De elektrisch verstelbare voorstoelen, inclusief geheugenfunctie, zorgen ervoor dat je altijd de perfecte zithouding hebt. Daarnaast is de auto uitgerust met luchtvering voor en achter, waardoor je geniet van een comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen.

Het panoramadak biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving en zorgt voor natuurlijk licht in het interieur. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze Volvo ook over een 360 graden camera, waardoor je altijd perfect zicht hebt rondom de auto. Parkeren en manoeuvreren wordt hiermee een fluitje van een cent.

Kortom, de Volvo XC90 T8 Recharge 455PK Long Range Ultimate Dark heeft het allemaal: een krachtige motor, een stijlvol design en een uitgebreid scala aan luxe opties. Neem vandaag nog contact op met Cappendijk Auto's Goes via 0113-275000 en ontdek hoe je achter het stuur van deze geweldige auto kunt stappen. Let op, de verkoopprijs en het adres worden niet vermeld, dus bel snel voor meer informatie!

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0115 697 455 (Terneuzen). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volvo
Model: XC90
Type: T8 455PK Ultimate Dark | FULL OPTIONS !! NEW prijs €116.000
Modeljaar: 2024
Referentienummer: 609Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.969 cc
Plug-in hybride: Ja
Tankinhoud: 71 liter
Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Accu snelladen: neeHistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: geenOverige informatieActieradius elektrisch combinatierit: 80 km

Algemeen
  • Model: XC90
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2024
  • Kilometerstand: 25km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem
  • Extra's: Dakrails, Achterruitverwarming, Keyless Entry, Panoramadak, Sportstoelen, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6602725