Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volvo V40 1.5 t3 polar+ sport

€ 23.950,-
37x bekeken sinds 25 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en krachtige hatchback? Dan is de Volvo V40 1.5 T3 Polar+ Sport uit 2019 misschien wel de perfecte keuze voor jou. Met zijn opvallende rode kleur en sportieve R-Design exterieur, zal deze auto zeker de aandacht trekken waar je ook gaat. Met 153 PK onder de motorkap en een 1498 CC motor, levert de V40 prestaties en efficiëntie in één pakket.

Stap in met gemak dankzij de keyless entry functie, die je in staat stelt om de deuren te openen en te sluiten zonder dat je de sleutel uit je zak of tas hoeft te halen. Het panoramadak zorgt voor een ruimtelijk gevoel in het interieur en laat veel natuurlijk licht binnen. Geniet van kristalhelder geluid met de DAB radio, waardoor je favoriete muziek klinkt alsof je er live bij bent.

Voor extra gemak en veiligheid is deze Volvo V40 uitgerust met een parkeer assistent, die het parkeren een fluitje van een cent maakt. Of het nu gaat om inparkeren in smalle ruimtes of om manoeuvreren in drukke parkeergarages, met deze functie hoef je je geen zorgen te maken.

Het sportieve R-Design exterieur geeft deze V40 een agressieve uitstraling, met strakke lijnen en opvallende details die hem echt onderscheiden van de rest. Of je nu op weg bent naar het werk of een weekendje weg, deze Volvo V40 biedt de perfecte combinatie van prestaties, comfort en stijl.

Met slechts 50.822 kilometer op de teller, biedt deze Volvo V40 1.5 T3 Polar+ Sport uit 2019 nog vele jaren rijplezier. Neem vandaag nog contact met ons op om een testrit te plannen en zelf te ervaren wat deze geweldige auto te bieden heeft. Ga voor kwaliteit, stijl en comfort met Cappendijk Auto's Goes - jouw betrouwbare partner in mobiliteit.

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0113 275 000 (Goes). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volvo
Model: V40
Type: 1.5 T3 Polar+ Sport
Modelreeks: okt 2018 - dec 2019
Referentienummer: 753Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.498 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 62 literMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 7 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO₂-uitstoot (WLTP): 159 g/km
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: Aanwezig
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/xs323fFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaal

Algemeen
  • Model: V40
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2019
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 50.822km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Rood
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Keyless Entry, Panoramadak, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6769457