Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volvo XC60 t8 455pk awd ultimate dark| luchtvering| panodak| b&w sound360ca

€ 77.500,-
38x bekeken sinds 3 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Bij Cappendijk Auto's Goes hebben wij een prachtige Volvo XC60 T8 455PK AWD Ultimate Dark in ons assortiment. Deze hybride benzine SUV uit 2024 is een ware krachtpatser op de weg, met een vermogen van maar liefst 455 PK. Met slechts 13500 kilometers op de teller is deze Volvo nog zo goed als nieuw.

Wat deze Volvo XC60 zo bijzonder maakt, zijn de vele luxe opties waarmee hij is uitgerust. Zo beschikt de auto over een high-end audio installatie, waardoor je kunt genieten van een sublieme geluidskwaliteit tijdens iedere rit. Dankzij de Adaptive Cruise Control wordt elke rit bovendien een stuk comfortabeler en veiliger. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je altijd op een veilige afstand van je voorganger blijft rijden, zonder dat je constant hoeft in te grijpen.

Niet alleen aan comfort is gedacht in deze Volvo XC60, ook aan praktische gemakken ontbreekt het niet. Zo is de auto voorzien van een elektrisch uitklapbare trekhaak, waardoor het meenemen van bijvoorbeeld een fietsendrager een fluitje van een cent wordt. Daarnaast zijn de voorstoelen elektrisch verstelbaar en voorzien van een geheugenfunctie, zodat je altijd jouw favoriete zitpositie kunt vinden.

De luchtvering voor en achter zorgt ervoor dat de rit in deze Volvo XC60 altijd soepel en comfortabel verloopt, zelfs op oneffen wegen. Het panoramadak zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel in het interieur en laat veel natuurlijk licht binnen. Wil je altijd een goed overzicht hebben rondom de auto? Dan komt de 360 graden camera goed van pas, waarmee inparkeren en manoeuvreren een fluitje van een cent wordt.

Kortom, deze Volvo XC60 T8 455PK AWD Ultimate Dark heeft alles in huis om jouw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Ben je op zoek naar een luxe en sportieve SUV met indrukwekkende specificaties en opties? Dan is deze Volvo XC60 zeker een auto die je niet wilt missen. Kom langs bij Cappendijk Auto's Goes en laat je verrassen door deze prachtige auto.

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0113 275 000 (Goes). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volvo
Model: XC60
Type: T8 455PK AWD Ultimate Dark| Luchtvering| Panodak| B&W Sound360ca
Modelreeks: mei 2022 - mei 2024
Referentienummer: 775Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.969 ccAandrijvingPlug-in hybride: Ja
Tankinhoud: 71 liter
Actieradius: 80 kmTransmissieTransmissie: 8 versnellingen, AutomaatAccuAccu: 19 kWh
Accu snelladen: neeHistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: geenGarantieAanvullende garantielabels: Volvo Selekt (24 maanden)

Algemeen
  • Model: XC60
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2023
  • Kilometerstand: 13.500km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem
  • Extra's: Dakrails, Achterruitverwarming, Keyless Entry, Panoramadak, Sportstoelen, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6814613