Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volvo V60 t6 awd ultimate dark direct leverbaar!!!

€ 67.500,-
47x bekeken sinds 17 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Bent u op zoek naar een luxueuze en krachtige hybride benzineauto? Dan is de Volvo V60 T6 AWD Ultimate Dark wellicht de perfecte keuze voor u. Deze grijze combi heeft een indrukwekkend vermogen van 398 PK, wat zorgt voor een indrukwekkende rijervaring.

Wat deze Volvo V60 T6 AWD Ultimate Dark extra speciaal maakt, is de aanwezigheid van verschillende geavanceerde opties die het rijden nog comfortabeler en veiliger maken. Zo beschikt de auto over een elektrisch glazen panorama-dak, waardoor u tijdens het rijden kunt genieten van een prachtig uitzicht en extra lichtinval in het interieur.

Daarnaast is de auto uitgerust met een head-up display, waardoor belangrijke informatie zoals snelheid en navigatie direct op de voorruit wordt geprojecteerd. Dit zorgt ervoor dat u uw ogen altijd op de weg kunt houden. De audio installatie high end zorgt voor een kristalhelder geluidssysteem, zodat u onderweg kunt genieten van uw favoriete muziek in topkwaliteit.

Met de rondomzicht camera heeft u een 360-graden zicht om de auto heen, wat parkeren en manoeuvreren een stuk gemakkelijker maakt. De camera's rondom de auto zorgen ervoor dat u altijd een goed beeld heeft van uw directe omgeving, wat de veiligheid van u en andere weggebruikers bevordert.

Deze Volvo V60 T6 AWD Ultimate Dark is niet alleen een luxe auto, maar ook een veilige en comfortabele keuze voor uw dagelijkse ritten. Met slechts 15 kilometer op de teller en de hoogwaardige afwerking is deze auto zo goed als nieuw en klaar om de weg op te gaan.

Neem vandaag nog contact op met ons team bij Cappendijk Auto's Goes en ontdek zelf de voordelen van deze Volvo V60 T6 AWD Ultimate Dark. Bel ons op 0113-275000 en plan een proefrit in om deze prachtige auto zelf te ervaren.

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0113 275 000 (Goes). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volvo
Model: V60
Type: T6 AWD Ultimate Dark Direct leverbaar!!!
Modelreeks: mei 2022 - mei 2024
Referentienummer: 815Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.969 cc
Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 60 liter
Accu snelladen: neeFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: geen

Algemeen
  • Model: V60
  • Bouwjaar: 2024
  • Kilometerstand: 15km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem, Navigatie
  • Extra's: Dakrails, Achterruitverwarming, Keyless Entry, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6893605

Cappendijk Auto's Goes - Volvo

AutoZeeland

52 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord