Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volvo C40 extended plus 82 kwh actieauto!!

€ 57.500,-
150x bekeken sinds 15 jun. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Ben je op zoek naar een ruime en krachtige elektrische SUV met een strak design? Dan is de Volvo C40 Extended Plus 82 kWh wellicht de perfecte auto voor jou. Met zijn blauwe kleur en metallic lak springt deze SUV direct in het oog. Met een vermogen van maar liefst 252 PK en een aandrijving op elektriciteit, ben je verzekerd van een vlotte en milieuvriendelijke rijervaring.

Deze Volvo C40 Extended Plus 82 kWh is voorzien van diverse handige opties die het rijden nog comfortabeler maken. Zo beschikt de auto over Roll Stability Control, wat zorgt voor extra stabiliteit in bochten en op gladde wegen. De cruise control is adaptief en heeft een Stop&Go functie, waardoor je ontspannen en veilig lange afstanden kunt afleggen. Met de stuurhulpfunctie wordt sturen nog gemakkelijker, wat vooral handig is tijdens druk verkeer.

Geniet van het uitzicht en laat de frisse lucht binnen met het panoramadak van de Volvo C40 Extended Plus 82 kWh. Daarnaast zijn de elektrische ramen zowel voor als achter te bedienen, zodat je altijd de juiste temperatuur en ventilatie in de auto kunt creëren. Met de spraakbedieningsoptie hoef je slechts te praten om verschillende functies in de auto te activeren, wat het rijden nog veiliger maakt.

Deze SUV biedt niet alleen comfort en gemak, maar ook ruimte en praktische mogelijkheden. Met vijf deuren is de toegang tot het interieur eenvoudig en kun je moeiteloos passagiers en bagage meenemen. Of je nu naar de stad rijdt of een weekendje weg gaat, de Volvo C40 Extended Plus 82 kWh staat voor je klaar.

Wil jij de Volvo C40 Extended Plus 82 kWh zelf ervaren? Neem dan contact op met Cappendijk Auto's Goes via 0113-275000 en maak een afspraak voor een proefrit. Laat je verrassen door de comfortabele rijeigenschappen en alle handige opties die deze elektrische SUV te bieden heeft.

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0113 275 000 (Goes). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Merk: Volvo
Model: C40
Type: Extended Plus 82 kWh actieauto!!
Modelreeks: apr. 2023 - mei 2024
Accu snelladen: nee
Motorrijtuigenbelasting: geen
Referentienummer: 869

Algemeen
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2024
  • Brandstof: Elektrisch
  • Kilometerstand: 15km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Blauw
Comfort
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry, Panoramadak, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 7056917