Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volvo XC60 t8 recharge 390pk awd inscription| panodak| luchtvering| camera|

€ 42.950,-
36x bekeken sinds 23 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Bij Cappendijk Auto's Goes hebben we een schitterende Volvo XC60 T8 Recharge 390PK AWD Inscription uit 2019 in ons assortiment. Deze hybride benzine SUV in elegante witte kleur heeft een vermogen van maar liefst 390 PK, perfect voor avontuurlijke ritjes en ritten met het hele gezin. Met 5 deuren en een kilometerstand van 63073 km, is deze Volvo een betrouwbare metgezel voor vele kilometers op de weg.

De Volvo XC60 T8 Recharge is uitgerust met geavanceerde opties die zorgen voor comfort en veiligheid tijdens het rijden. Zo beschikt de auto over hoofdsteunen met anti-whiplash technologie, waardoor de kans op nekletsel bij een aanrijding aanzienlijk verkleind wordt. Het multifunctionele stuurwiel geeft de bestuurder eenvoudige controle over verschillende functies van de auto, waardoor het rijden nog aangenamer wordt.

Daarnaast is de Volvo voorzien van WiFi voorbereiding, waardoor u altijd online bent tijdens uw ritten en in contact kunt blijven met de buitenwereld. De knie airbag(s) bieden extra bescherming voor de bestuurder in geval van een aanrijding. Bovendien zijn de buitenspiegels van de XC60 T8 Recharge voorzien van verlichting, wat zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid en veiligheid, vooral in het donker.

Deze luxe en stijlvolle Volvo XC60 T8 Recharge 390PK AWD Inscription met Panodak, Luchtvering en Camera is een prachtige keuze voor wie op zoek is naar comfort, prestaties en veiligheid. Neem contact op met Cappendijk Auto's Goes voor meer informatie over deze geweldige auto en ervaar zelf het rijplezier dat deze Volvo te bieden heeft.

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0115 697 455 (Terneuzen). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volvo
Model: XC60
Type: T8 Recharge 390PK AWD Inscription| Panodak| Luchtvering| Camera|
Modelreeks: apr 2018 - jun 2020
Referentienummer: 675Technische informatieVermogen: 287 kW (390 PK)
Vermogen elektromotor(en): 65 kW (88 PK)
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.969 ccAandrijvingPlug-in hybride: Ja
Tankinhoud: 70 liter
Actieradius: 73 kmTransmissieTransmissie: 8 versnellingen, AutomaatAccuAccu: 12 kWh
Accu laden: Type 2, 1-fase
Accu snelladen: neeMilieu en verbruikGemiddeld elektriciteitsverbruik: 17,2 kWh/100km
CO₂-uitstoot (WLTP): 68 g/km
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: Aanwezig
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/z235bjFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 369 - € 404 per kwartaalGarantieBOVAG Afleverbeurt: JaOverige informatieSoort hybride: Off-vehicle charging hybride elektrisch voertuig
Elektrisch maximum continu vermogen: 19.00 kW
Soort accu: li
Accu aanschaf: onbekend

Algemeen
  • Model: XC60
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2019
  • Kilometerstand: 63.073km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Dakrails, Panoramadak, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6757701