Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lynk & Co 01 1.5 262pk plug-in hybrid | adap.cruise| panodak| 360º camera |

€ 31.450,-
50x bekeken sinds 18 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Op zoek naar een ruime en krachtige SUV die ook nog eens zuinig is in verbruik? Dan is de Lynk & Co 01 1.5 262PK PLUG-IN HYBRID uit 2023 de perfecte keuze voor jou. Met zijn hybride benzine motor met een vermogen van maar liefst 180 PK en slechts 31055 kilometer op de teller, biedt deze SUV zowel prestaties als efficiëntie. De zwarte kleur in combinatie met de metallic lak zorgt voor een stoere uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven op de weg.

Deze Lynk & Co 01 is voorzien van LED dagrijverlichting waardoor je altijd goed zichtbaar bent, zelfs overdag. Daarnaast zijn de lendesteunen verstelbaar, zodat je altijd comfortabel achter het stuur zit, of je nu lange afstanden rijdt of in de stad manoeuvreert. Met de parkeersensor voor parkeer je moeiteloos in zelfs de kleinste parkeerplaatsen, zonder schade aan te richten.

De buitenspiegels van de Lynk & Co 01 zijn elektrisch verstel- en verwarmbaar, wat ideaal is tijdens koude winterdagen. Geen last meer van beslagen of bevroren spiegels, dankzij deze handige optie. Bovendien is de SUV uitgerust met dakrails, waardoor je eenvoudig extra bagage of spullen mee kunt nemen op het dak. Ideaal voor een weekendje weg of vakantie met het hele gezin.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en comfortabele SUV met moderne opties en een krachtige motor? Dan is deze Lynk & Co 01 1.5 262PK PLUG-IN HYBRID de perfecte match. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze fantastische auto. Wacht niet te lang, voordat je het weet is deze eyecatcher verkocht!

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0115 697 455 (Terneuzen). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Lynk & Co
Model: 01
Type: 1.5 262PK PLUG-IN HYBRID | ADAP.CRUISE| PANODAK| 360º CAMERA | K
Modeljaar: 2020
Referentienummer: 743Technische informatieVermogen: 132 kW (180 PK)
Vermogen elektromotor(en): 60 kW (82 PK)
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 1.477 ccAandrijvingPlug-in hybride: Ja
Tankinhoud: 42 liter
Actieradius: 69 kmTransmissieTransmissie: 7 versnellingen, Semi-automaatAccuAccu: 18 kWh
Accu snelladen: neeMilieuCO₂-uitstoot (WLTP): 24 g/km
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: Aanwezig
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/r976zsFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 172 - € 188 per kwartaalGarantieBOVAG Afleverbeurt: JaOverige informatieSoort hybride: Off-vehicle charging hybride elektrisch voertuig
Elektrisch maximum continu vermogen: 30.00 kW
Elektrisch verbruik extern oplaadbaar WLTP: 185.00 kWh/100km
Actieradius extern oplaadbaar stad WLTP: 87 km
Actieradius extern oplaadbaar WLTP: 75 km
Soort accu: li
Accu aanschaf: onbekend

Algemeen
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2023
  • Kilometerstand: 31.055km
  • Transmissie: Semi-automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry, Panoramadak, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6729481