Online horoscopen

Communities

ZeelandNet

Online horoscopen

online daghoroscopen

53.349 bezoekers 5 leden Log in

Daghoroscoop Waterman van 21 oktober 2019

Ga vandaag eens lekker rustig op familiebezoek, daar staat je een leuk nieuwtje te wachten. Let op je financiën. Wees niet te gul, zet liever wat opzij voor later. Je relatie kan extra geld gaan kosten.

meer op Horoscoop van vandaag voor Waterman

Daghoroscoop Ram van 21 oktober 2019

Je hebt plannen in het hoofd omtrent je relatie en die deel je met je partner. Jij wilt meer vastigheid en zekerheid. Wellicht maak je trouwplannen? Je beleeft in ieder geval een fijne tijd.

meer op Horoscoop van vandaag voor Ram

Daghoroscoop Tweelingen van 21 oktober 2019

Je vindt dat je partner helemaal niet naar je luistert en daar erger jij je aan. Gek eigenlijk dat je partner precies hetzelfde gevoel heeft. Misschien moet je eerst maar eens naar hem/haar luisteren.

meer op Horoscoop van vandaag voor Tweelingen

Daghoroscoop Leeuw van 21 oktober 2019

Je omgeving toont zich tevreden over jou en je geboekte resultaten en je hebt dat complimentje ook echt verdiend. Wees er nu zelf ook tevreden mee.

meer op Horoscoop van vandaag voor Leeuw

Daghoroscoop Weegschaal van 21 oktober 2019

Aan creatieve ideeën ontbreekt het jou vandaag niet. Als je die, met een beetje inzet, ook nog kunt omzetten naar iets tastbaars, dan heb je echt iets bijzonders gedaan vandaag.

meer op Horoscoop van vandaag voor Weegschaal

Daghoroscoop Boogschutter van 21 oktober 2019

Als jij in een relatie leeft zul je vandaag een erg belangrijke beslissing nemen. Zorg er voor dat je deze beslissing weloverwogen neemt en niet in een emotionele opwelling. Anders krijg je er spijt van.

meer op Horoscoop van vandaag voor Boogschutter

Welkom op de horoscoop community

Elke dag kun je hier jouw daghoroscoop bekijken

Daghoroscoop Vissen van 21 oktober 2019

Je bent een leergierig mens en daar moet je gewoon aan toegeven. Dus als je een bepaald onderwerp interessant vindt, aarzel dan niet lang en ga die ene cursus doen of dat ene boek lezen.

meer op Horoscoop van vandaag voor Vissen

Daghoroscoop Stier van 21 oktober 2019

In de beroepssfeer is het geen gunstige periode voor veranderingen. Blijf zitten waar je zit en bewaar de punten ter verbetering die jij graag zou aanbrengen, tot een geschikter tijdstip aanbreekt.

meer op Horoscoop van vandaag voor Stier

Daghoroscoop Kreeft van 21 oktober 2019

Een grote behoefte om meer van de wereld te zien komt opzetten. Onderdrukken zal niet meer lukken, jouw belangstelling is nou eenmaal gewekt. Gewoon zoeken naar een oplossing.

meer op Horoscoop van vandaag voor Kreeft

Daghoroscoop Maagd van 21 oktober 2019

Je werkzaamheden zullen de komende tijd op rolletjes lopen. Jij toont eigen initiatief en dat wordt zeer gewaardeerd. Had je dat geweten, dan was je daar eerder mee begonnen.

meer op Horoscoop van vandaag voor Maagd

Daghoroscoop Schorpioen van 21 oktober 2019

Je idealen kunnen tot botsingen met anderen leiden. Als je wilt dat anderen jouw idealen respecteren, respecteer dan ook hun idealen. Ga moeilijke discussies vandaag liever uit de weg.

meer op Horoscoop van vandaag voor Schorpioen

Daghoroscoop Steenbok van 21 oktober 2019

Je kunt op het moment heerlijk van het leven genieten. Je bent zeer tevreden en hebt een harmonische relatie. Je bent zelfs in staat je seksleven een extra impuls te geven door nieuwe dingetjes uit te proberen.

meer op Horoscoop van vandaag voor Steenbok

Tarot, Lenormand en orakelkaarten

Op Online Orakels kun je naast horoscopen ook de tarot, lenormand of andere orakelkaarten leggen. Al deze kaartlegginen zijn gratis en kunnen je verder op weg helpen op jouw spirituele pad.

Tarot
Lenormand
Orakelkaarten

Zebo's Tarot

Zebo's Tarot is de bekendste Nederlandse tarot-site. Je kunt hier gratis vele kaartleggingen doen met de tarotkaarten.

Omhoog