Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Communities

ZeelandNet

Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Iedereen van harte welkom op onze site

112.403 bezoekers 20 leden Log in

Indisch recept Caroline`s HETE KIPPELEVERS


 

               

HETE KIPPENLEVERS

500 gr kippenlevers, 1 ui, 2 tenen knoflook,1/4 rode paprika, 2 salambladen1/4 blikje peteebonen(of verse natuurlijk), 2 eetl ketjap manis, 2 eelt sambal oma(naar smaak natuurlijk als je heter wilt meer sambal toevoegen), olie.

Maak de kippenlevers schoon en snijd in stukken, de ui en konoflook in kleine stukjes snijden.

De peteebone door de helft snijden en de paprika in reepjes.

Doe 2 eetl olie in de pan en bak de levers tot ze goed droog gebakken zijn, leg ze ven apart op een bord en doe nog wat olie in de pan.

Bak nu de uien met de knoflook de paprika en de peteebonen tot de uien en knoflook een beetje bruin worden.Voeg nu de salam en de sambal en de levers toe, even goed doorroeren en als laaste de ketjap erdoor roeren.Zoals meeste indische recepten is dit ook het lekkerste als dit van te voren gemaakt word en dan weer even opgewarmd word.

                    

Omhoog