Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Suggesties?

Dé ideale manier om snel en eenvoudig je eigen site te maken en te beheren!

Jouw passie, jouw website

Een eigen website over je hobby of passie. Je eigen website voor jouw club of vereniging of team. Samen of alleen, over het onderwerp dat je zelf kiest. Met een ZeelandNet community heb je supermakkelijk binnen 5 minuten je eigen website.

Meedoen is gezellig

U kunt een community ook gebruiken om mee te doen in een groep over een onderwerp dat u interesseert, bijoorbeeld een community over tuinieren. Vind mensen met dezelfde interesses, plaats een bericht en maak nieuwe online vrienden!

Koken, knutselen of sport ?..
Er is altijd wel een community die bij u past

U kunt een community gebruiken om andere mensen te vinden die geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen als u. En als er nog geen community bestaat voor iets waar u om geeft, kunt u heel eenvoudig zelf een community maken.

Maak je community helemaal zoals jij het wilt


Bekijk rechtstreeks uw nieuwe kleurtjes

Het is voor communityeigenaren nu eenvoudiger de community naar eigen wens in te richten. Het nieuwe vormgevinspaneel laat direct de veranderingen zien die u aanbrengt.Een ZeelandNet Community biedt standaard:

Mobiele versie
Of je de community nu bekijkt op PC, tablet of iPhone. Je community ziet er altijd netjes en overzichtelijk uit op elk apparaat.
Foto's
Maak een eigen fotoalbum en deel je mooiste foto's met je vrienden en community leden. Je bepaalt zelf wie wel en wie niet je foto's mogen zien.
Forum
Een gezellig praatje of een stevige discussie. Elke community heeft zijn eigen forum waar je jouw leden ontmoet.
Pagina's en Categorieën
Maak je eigen pagina's aan zet ze in eigen categorieën zodat je snel en eenvoudig terug te vinden zijn. Bepaal zelf wie wat mag bekijken.
Agenda
Een belangrijke afspraak? Zet het in de gezamenlijke agenda. Deel belangrijke afspraken met je leden en bezoekers.
Poll
Maak een dagelijkse poll en zet deze op je voorpagina.Iedereen kan meestemmen over het onderwerp wat jij bepaalt.
Design
Fan van Comic Sans? Kies je eigen kleuren of kies één van de van de vele kleurrijke thema's. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Widgets
Met de widgets bepaal je helemaal zelf wat je allemaal op he community wilt laten zien. Zo maak je je eigen site helemaal compleet.


Als u een community tegenkomt die in strijd is met de community regels, dan kunt u een e-mail sturen naar de webmaster. Stuur ook even het adres van de community in kwestie mee. Heeft u vragen of opmerkingen? Mail de webmaster