Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Pluis

2.883 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 18 okt. 2010
Pluis is een wit konijn van onbekend geslacht. Het asiel in Middelburg zoekt een nieuw baasje voor het beest. Pluis laat in het filmpje zien dat hij/zij erg speels is. Reportage: Bram.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Breng maar langs 18 oktober 2010

Smelt een flinke klont boter in een ruime pan en fruit hierin de spekblokjes kort aan. Neem uit de pan en houd opzij. Laat nu in dezelfde pan de konijnenstukken aan alle kanten mooi bruin kleuren. Doe de spekblokjes terug bij het konijn. Voeg vervolgens de uiringen, laurier en de peperkorrels toe. Kruid flink met peper en zout naar smaak. Overgiet met het bier en draai het vuur laag. Laat dit zo ongeveer 1 uur pruttelen onder gesloten deksel tot het vlees gaar is. Neem de konijnenstukken uit de pan en houd warm. Werk de saus af met sausbinder en verse peterselie. Giet over de konijnenstukken en dien onmiddellijk op. Serveer er gekookte (gestoomde) aardappeltjes bij en appelmoes.

Martine 18 oktober 2010

Speels ??? Hij wilt graag voer in zijn bak dat is duidelijk !!

boris 18 oktober 2010

breng maar [email protected] je bent nu niet echt de allerleukste dierenvriend die ik tegen komen moet.

Fredje 19 oktober 2010

Die reactie : Recept, is echt schandalig !! Geen idee of deze man/vrouw huisdieren heeft? Zo ja, begin dan eerst eens met je eigen dieren !!!! Jij bent in ieder geval een waardeloze man/vrouw !!!!! Gewoon een idioot dus !!!!!!

dierenvriend 19 oktober 2010

@Breng maar langs; kennelijk weet jij het onderscheid niet tussen een voedseldier en een huisdier. Heb een goed recept voor mensen zoals jij: zachtjes met een hamer kloppen terwijl het zieke beest (jij dus) nog in leven is om het vlees mals te krijgen, goed aanbraden in de pan en na laten garen in de oven in een flinke scheut port. Met vrienden het vlees van de botten scheuren en de volgende dag via het riool zijn weg te laten vervolgen. Daar hoor je thuis.

Pluizevriend 19 oktober 2010

Uhm, dat heeft niets met speelsheid te maken; Pluis wil graag wat brokjes in zijn bakje....

Goes TV 19 oktober 2010

Pluis had nog een ander bakje in zijn kooi, met voer. Dus dat kan het niet zijn. Daarom houden we het voorlopig op speelsheid. Andere suggesties?

ik dus 19 oktober 2010

Mijn konijn rammelt ook met zijn bakjes hoor, niets te maken met brokjes...