Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Djyla

3.104 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 27 jun. 2011
Djyla is een poes van vier jaar oud. Het asiel in Vlissingen zoekt een baasje voor haar. Het liefst een baasje zonder kinderen en katten. Reportage: Bram, Jason & Jeffrey.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

eline wester.... 29 June 2011

leuke poes! alleen jammer dat we kinderen hebben en al een kat hebben.

zegguh 29 June 2011

zeg, goes heeft toch ook een dierenasiel ? wat doet goestv dan continu in vlissingen ? en @ eline, zijn kinderen dan een bezwaar om huisdieren te nemen ? ne dus, dat is juist een reden om huisdieren te nemen. ok, mogelijk wil uw oudere kat dat niet, maar over het algemeen worden kittens en jonge katten vaak gewoon gerespecteerd en geaccepteerd door de volwassen katten. m.a.w. u heeft maar slappe smoesjes. laat uw negatieve gebral maar achterwege, want het gaat om het vinden van een nieuw tehuis voor dit dier, en niet over hoe u persoonlijk overal problemen ziet en daardoor anderen ontmoedigd en deprimeert. dit is niet in het belang van deze kat natuurlijk, snapt u dat dan niet in uw egocentrische opstelling ? of haat u soms katten of zo ? werkelijk, ik kan, en u heeft helemaal geen reden die te bedenken is die uw reactie kan goedpraten. ik heb al medelijden met uw kat en uw kinderen zelfs. een geluk voor deze kat dus, die gelukkig niet bij u komt.

GoesTV 29 June 2011

Beste Zegguh, we zijn ooit begonnen in het dierenasiel van Goes. Maar daar hadden ze geen tijd meer om wekelijks een een dier onder de aandacht van de kijkers te brengen. Het dierenasiel op Walcheren vond en vind het wel leuk dat we wekelijks langs komen. Daarom zijn we uitgeweken naar Walcheren. Daar maken we nu al een aantal jaren met veel plezier 'Baasje gezocht'. Aanvankelijk ook voor TV Walcheren maar sinds deze zender is gestopt exclusief voor Zeelandnet en onze eigen site (goestv.nl). We vinden het fijn dat er wekelijks zoveel mensen naar kijken. En er soms ook een dier wordt opgehaald.

Peter 30 June 2011

Jammer dat jullie iedere keer weer van die vreselijke pokke muziek erbij zetten.

Jopie 30 June 2011

Stom van het asiel in Goes: ze laten veel gratis publiciteit lopen!

peter 06 July 2011

peter leer muziek kennen

jason 06 July 2011

heeft iemand een voorstel waar u ons wilt laten filmen/intervieuwen laat het weten zeg gwn hier onder mij reactie .....