Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Toet

2.959 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 15 feb. 2010
Het asiel in Middelburg zoekt een nieuw baasje voor Toet, een kater van zes jaar oud. Reportage: Michael, Solomon & Bram.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

poala 21 februari 2010

denk na voor je een huisdier neemt en kweek er wat minder,castreer ze,zo voorkom je dierenleed,en weet ook dat zo,n beestje ook eens naar de dokter moet en moet je ook geld ervoor hebben,en gewoon dierenvoer,als je etensresten geeft aan je beestje worden ze moddervet,net als bijna heel nederland.denk na over een dier!

petra 21 februari 2010

die jongen is toch een nederlander,kan die geen fatsoenlijk nederlands? ook z,n pet maakt lomp,maar het lomptste is lui nederlands praten,,en mensen denk na voor je een huisder neemt,ook moetje geld voor hebben als je dier evt ,ziek word en belangrijk is gewoon dierenvoer geven en niet onze etensresten omdat het niet goed is voor je huisdier daar worden ze moddervet van net als bijna 1 derde van het land ,dat wist niet iedereen,maar dat is echt slecht,dus ook al denkje te besparen op dierenvoer,niet doen! neem dan geen huisdier,of nog beter,catreer u huisdier dan zijn u problemen opgelost.

Goesenaar 28 februari 2010

@Petra Misschien moet je eerst zelf fatsoenlijk Nederlands leren schrijven...

haha 08 maart 2010

petra Is weg gepest whahahhahahahhahaahhaa Stuur een pasfoto in misschien win je de Schoonheidsprijs wel whahahaha

alisha 20 april 2010

ToeT houd van kroelen, egt een kat voor jou michael(A).