Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wanhopige Irakese familie uit Middelburg zoekt steun bij Loco-burgemeester

4.705 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 8 apr. 2010
De familie Aziz vluchtte 9 jaar geleden uit Irak om politieke redenen. Hoewel zij in Irak niet veilig zullen zijn (om diezelfde politieke redenen en omdat zij zich hebben bekeerd tot Christenen) krijgen zij geen gehoor bij de rechtsmacht, die hun terug wil sturen. Met 2000 handtekeningen van Middelburgers trokken zij naar het stadskantoor om Loco-burgemeester de Vries om hulp te vragen..

14 reacties

Reactie wordt toegevoegd

kees 08 april 2010

schandalig, ik schaam me dat ik een Hollander ben!

HansV 08 april 2010

dat is niet eerlijk van de Nederlandse regering.

familieAziz 08 april 2010

wij willen iedereen bedanken die een handtekening hebben gezet, die ons geholpen hebben met het verzamelen van handtekeningen, vrienden, kennissen, familie en die ons geholpen hebben en natuurlijk Tv Walcheren en hun medeleven.

eugéneh 08 april 2010

ik wil gewoon dat ze hier blijven want voor Gods zou dat best kunnen en dat is het ook waard!

shene aziz 08 april 2010

Ik hoop van harte dat mijn familie in Nederland kunnen blijven.dat ze niet meer in die onzekerheid blijven leven.zodat ze met het bouwen van een toekomst kunnen beginen

J sMALLEGANGE 08 april 2010

onvoorstelbaar dat deze mensen worden uigewezen wier toekomt zeer hachelijk is ,waar om kan het CDA HIER NIETS AAN DOEN? Waar blijft de C met zijn omzien naar de vreemdeling die onderdak moet krijgen ?

Sorry 09 april 2010

Wij klagen om de kleinste dingen maar kunnen ons echt niet voorstellen wat die mensen al hebben moeten ervaren. Ik schaam me nu om mijn geklaag... Het ergste is dat deze mensen op straat gaan eindigen met of zonder ticket terug !! Ondertussen heeft NL en veel meer meerdere landen miljoenen of miljarden in oorlogen gestopt die dit soort mensen het helemaal onmogelijk maken om terug te gaan!! Heb geleerd de knop om te zetten en niet meer aan de slachtoffers te denken..... KAn het leed en pijn niet meer aan!! Jammer hoor dat we in zo een wereld leven terwijl het vaticaan met zijn geld heel veel problemen kan oplossen maar nee het enige waar ze goed in zijn is nog meer levens vanwege de misbruik de vernieling in te werken... Dus begin me niet me niet over de politiek!! Die past zich lekker aan en zorgt ervoor dt er nog meer ellende in de wereld ontstaat!! Geen goed mens kan hier tegen op !! Dus leef me leven en zet de knop om.....

j allemekinders 09 april 2010

Laat deze mensen a.u.b. hier blijven, In Irak lopen ze groot gevaar. Dat kan je dit gezin niet aandoen. Het zou goed zijn als we dit soort schrijnende gevallen zouden helpen, i.p.v. geld pompen in zinloze oorlogen als Irak en Afganistan.

v visser 09 april 2010

niemand zou leuk vinden als je al 9 jaar in een land zou wonen en weg gejaagt zou worden!!! schandallig!!

Rob 09 april 2010

hopelijk mogen ze blijven !!

FamilieAziz 09 april 2010

danku allemaal voor jullie medeleven!

martine 09 april 2010

het is toch erg als mensen die zo gevaar lopen in hun land niet hier in nederland kunnen blijven zodat ze veilig kunnen leven zij hebben recht op een veilig leven met hun kinderen geef dat hun laat ze hier in nederland.

Familie Ahmed 09 april 2010

Laat die familie met rust en geef de kinderen goeie toekomst.wij hoop van harte dat mijn familie in Nederland kunnen blijven.

heeps[email protected] 10 april 2010

De kinderen van de fam. zijn in Nederland geboren De ouders hebben voor hun gezin een veilige plek gezocht En laten wij hun daar bij helpen door ze op te vangen en een veilige plek en een warme omgeving aanbieden Laten wij stoppen ons verstand te gebruiken en ons hart laten spreken Margje