Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Maya & Bijtje

2.849 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 4 okt. 2010
Maya en Bijtje zijn twee cyperse poezen van bijna een jaar oud. Het asiel in Middelburg zoekt een nieuw baasje waar de twee zussen samen heen kunnen. Reportage: Bram & Michael.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Schaap 04 October 2010

T is goed dat jullie je zo inzetten voor de dieren, maar word eens wakker man,,, jeetje jullie lijken wel stoned! En haal in gods naam die muts van je kop!

jeannette 04 October 2010

ben het helemaal eens met schaap ,gewoon stoned ,belachelijk!!!!

@Schaap 04 October 2010

Stoned? Volgens mij is dat ventje zelfs nog te jong om een gewone sigaret te roken zonder aan de dunne te raken. Vind wel dat hij er slaperig uitziet. Wat vroeger naar bed, dat lijkt me beter want zo kun je niet op school rondlopen. En die capuchon...ach, laat 'm lekker op zijn hoofd dragen wat hij wil. Hoofddoekjes, petten, mutsen en haarbanden mogen immers ook. Ben het met je eens dat het fijn is dat die jongens zich inzetten voor de dieren in nood.

jeanne kort 11 October 2010

Ik vindt het geweldig dat er onder de jeugd toch nog jongens zijn die er zo mee inzitten dat er volwassene zijn die zich niet aan hun verplichtingen kunnen houden, want een dier nemen is bijna hetzelfde als kiezen voor kinderen. 15 jaar zorgen en verzorgen. Als je dat niet wilt of kunt moet je er goed over nadenken. Nee petje af jongens ga zo door .....