Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dierenasiel Middelburg zit (over)vol met katten.

24.362 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 5 aug. 2009
Omdat het asiel in Vlissingen dicht is, moet Middelburg nu alle asieldieren opvangen. In de zomer is het normaal al heel druk met katten, en dit jaar is het nu dubbel op. Er is zelfs een wachtlijst.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Bianca G 06 augustus 2009

het asiel in terneuzen zit ook bomvol, welk asiel eigenlijk niet ?? mensen blijven hun dieren dumpen, katten worden niet gesteriliseerd of gecastreerd dus dat worden er elk jaar alleen maar meer !

Tineke Kruger 06 augustus 2009

met verbazing maar ook met onzetting zitten kijken naar de omstandigheden en toestand van dit asiel waar de medewerkers hun werk moeten doen en de dieren moeten wonen.terwijl in vlissingen en asiel is dat in betere staaat is dan in middelburg waar ze letterlijk door de vloer zakken.Ben zelf iemand van het errste uur en heb veel lief en leed meegemaakt in het vlissingse waar we nu al jaren aan het lijntje worden gehouden met een nieuw te bouwen asiel eind volgend jaar moet ook dit asiel dicht en dan de eerste paal moet nog worden uitgevonden om in de grond te slaan voor een nieuw asiel het wate staat de medewerkers daar aan de lippen en ik hoop dat de gemeente nu eens wakker word en niet alleen maar bezig is met het scheldeterrein en andere dure projecten de dieren verdienen ook een goed opvanghuis

joop 06 augustus 2009

ik heb er al 2. :D maar als je nu geen keuze kan maken kan je het nooit. gewoon even gaan kijken dus. al is het maar om even een kleine donatie in de pot te doen.

Stephanie 07 augustus 2009

hoe wordt je een pleegouder van die katten ?

Pim 07 augustus 2009

@stephanie Even bellen naar: 0118613579

catmama 27 september 2009

alsik kan kom ik er 1 halen want bij mij is er 1 gestolen ik weet wie maar moet het eerst nog bewijzen ik hoop dat ze haar niet bij julie dumpen

kittymammie 28 augustus 2010

ik heb zelf al een kat van jullie en zou er graag nog 1 bij willen maar kan geen 90 euro missen ivm een klein salaris.jammer dat jullie er geen weggeven aan mensen zoals ik.maar ik ben wel heel erg geschrokken van de vele katten die er zitten en er nog bij komen.ik vind dat jullie goed werk verichten hou het zo vol mijn complimenten.groeten

rougiekat 25 oktober 2010

Ik zag een artikel van Midas Dekkers hij vertelde"Dieren kennen geen moraal", maar volgens mij moet deze uitspraak anders zijn n.l."Mensen kennen geen moraal meer". Hoe kan anders het dierenasyl zo vol zitten, voor mij is het duidelijk. Nederland is een onbeschaafd land geworden en kent weinig "echte" dierenliefde. Ik hoop binnenkort een kat in mijn gezin te verwelkomen! Ben dol op katten, het zijn heel bijzondere liefdevolle dieren en zij hechten zich ook aan mensen.Maar een kat moet naar jou toekomen en niet andersom, laat deze dieren zijn zoals ze zijn, lekker eigenzinnig!!!

willem 20 maart 2011

Ja, er word gesugereerd als mensen geen aanschaf geld hebben om er een uit het asiel te halen,maar er wel goed voor kunnen zorgen dat er dan wat van de prijs af moet.De asiels hebben natuurlijk al de beesten verzorgdt en er dus al kosten voor gemaaktmaar als ze er te lang blijven zitten ktijgen ze een spuitje,het is dan beter om ze weg te geven.Jaren in het asiel zitten is niet eerlijk tegen over de dieren die liever een baasje hebben.Ik wil ook zo een hond komen halen waar ik goed voor kan zorgen,ik woon in vlissingen ,dus strand elke dag ikben thuis de hele dagik heb alleen geen geld om er een aan teschaffen.Asiels denk eens aan een oplossing voor mensen zoals ik.