Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Zazie

3.379 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 15 dec. 2009
Zazie is een negen jaar oude poes. Model: Europese korthaar. Type: schildpad. Het asiel in Middelburg zoekt een nieuw baasje voor het beestje. Reportage: Brian.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

simone 17 December 2009

Dit was nou een vrolijke duidelijke goed filmpje! Ga zo door!

kees 31 December 2009

haal u huisdier in het dierenasiel,daar krijgt u eerlijkheid,en om te voorkomen dat er trieste dingen gebeuren laat u huisdier castreren,want u huisdier dumpen is heel erg,dat doet u met u kinderen ook niet,dus denk goed na en ook evt als u nog met vakantie wil.vegeet vooral de extra kosten niet als u huisdier ziek is of word.er gelukkig wel een hoop mensen die hart hebben voor dieren.

piet 31 December 2009

er zijn mensen die gaan naar een speciale fokker voor een speciale hond,die hond nemen of voor de show vaak,terwijl er in asiel ook genoeg honden zijn,waarom neemt men een hond voor de show,andere mensen moeten bang worden omdat de hond er beetje zogenaamd gevaarlijk uit ziet? dan heeft men toch geen verstand.een hond gebruike je niet als wapen en ook niet voor shows dan gaat u zelf maar naar een show,want dan hou je meer van show dan van een hond want tentslotte doet u dat voor u eigen want u wilt winnen en als de hond een rimpel teveel heeft moet ie weg voor een andere nou....vind u dat niet walgelijk of bent u dan iet walgelijk.

jannie 31 December 2009

gelijk,in de asiel zijn zoveel leuke dieren,vind het sneu dat het asiel voor mensen moest wijken in vlissingen die mensen die klagen hebben zelf een kat of hond en dat is toch belachelijk,mens zonder hart is dat.ik ga binnekort weer een lief katje halen in het asiel.