Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuw dierenasiel klaar

3.822 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 10 mei. 2011
Ons favoriete dierenasiel (Walcheren) heeft de nieuwbouw in Vlissingen in gebruik genomen. We krijgen een rondleiding langs de nieuwe onderkomens voor de honden, katten en konijnen. Reportage: Bram, Kelly & Jason.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

ik heb er al uit het aaahh zielig 10 May 2011

wat fijn en wat ziet het er net uit. nog beter zou het zijn als er wat minder beestjes terecht zouden komen, of er wat meer geadopteerd zouden worden. want bij iemand thuis zitten ze toch uiteindelijk beter. toe, geef zo een beestje ook eens een kans en verrijk tegelijk ook je eigen leven op een niet beursgenoteerde manier, want die leveren voor de rest alleen maar stress op met nul rendement, of zelfs verlies ! en huisdieren zijn juist anti-stress en zelfs gezond. een betere investering dan een dure ziekenkosten verzekering mogelijk ? denk er maar eens over na.

edwin 10 May 2011

dit ziet er zeker netjes uit . allen dieren verdienen een leuk en gezellig thuis . heb nu 3 katten , en nu gaan we nog een hond adopteren , kan niet wachten

monique 10 May 2011

voorkomen is beter als genezen. u neemt toch ook geen nestje dit jaar omdat het zo schattig is en het asiel al vol zit met kittens ? kittens uit het asiel zijn net zo schattig.

jason 11 May 2011

whaha ik filmde voor de eerste keer

willem 12 May 2011

goede video, maar wat een rot-muziek, veel te hard.

jason 13 May 2011

okw zullen we rekening mee houden thx voor reactie

lumineus idee 14 May 2011

nou mensen, wie heeft er nog een deurdranger(s) over ?