Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vluchteling

2.504 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 12 mei. 2011
In Goes treffen we een vluchteling uit Iran. Hij wil in de pauze van zijn cursus Nederlands graag met Nederlanders praten. Om te oefenen. Waar kan dat beter dan voor de camera van Goes TV! Reportage: Bram & Jason.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

:P 13 mei 2011

dat klinkt al verstaanbaarder dan sommige autochtonen uit de polder.

actie gevraagd 14 mei 2011

kan er aub iets aan die jason worden gedaan? hij verziekt hier de boel voor anderen en zet ook niet echt een positief beeld neer voor goestv. Bedankt!

:P 14 mei 2011

jason moet geloof ik mijn stelling even kracht bijzetten, want wat staat daar allemaal ? onbegrijpbaar en onverstaanbaar. iets over de klu klux klan geloof ik ? nou ja, hij leert eerst maar eens een klein beetje nederlands spreken en schrijven zodat iemand kan begrijpen wat hij bedoeld en dan kijken we wel verder.

martin 15 mei 2011

jason-gayson snapt ook het duidelijk het eerste berichtje hier niet, daar word namelijk niets rasistisch beweerd, en mocht je dat wel zo opvatten dan word de autochtone bevolking op de hak genomen. Ga eerst het verschil maar eens leren tussen allochtoon en autochtoon jason. O ja en van je gescheld raakt echt niemand hier onder de indruk hoor. blaffende honden bijten niet.

:P 15 mei 2011

ik zal mijn reactie van dagen geleden even vertalen omdat er een misverstand over blijkt te bestaan ? het ging dus over die kaaskop boereuh uit de poldeuhr.. die zoo plaot praote dah niehmahnt ut versteed.. nou ja, zoiets onverstaanbaars dus. maar okay, die groep appart noemen i.v.m. hun taalachterstand is ook een beetje discriminatie.. t.o.v. de gemiddelde nederlander (afgezien van kleur, komaf of weet ik veel wat) die WEL ABN (algemeen beschaaft nederlands) spreekt. wat mij betreft is het simpel, het doet me geen reet al kom je van mars, ben je groen en heb je voelsprieten, maar als je niet eens probeert, net als deze vluchteling, om een beetje normaal over te komen door de gebruikelijke taal hier te leren spreken, nou, dan mag je van mij naar de maan vliegen. dus wtf kk rascisme er mee van doen heeft ?

harry 16 mei 2011

kijk een duidelijke uitleg van :p. maar dat racisme (gayson bedoelt eigelijk discrimeneren denk ik) kan ik me nog een beetje voorstellen in dit item. Alleen wat dat achterlijk goes noord er mee te maken heeft is mij totaal onduidelijk!

hahaha 23 mei 2011

nee, ook dat versta ik niet. :P dat is toch wel lastig ? als niemand begrijpt wat je zegt ? ohh, ik vergat het even, vragen stellen heeft niet veel zin omdat ik een eventueel antwoord toch niet zal kunnen verstaan. nou ja, ik praat ook tegen mijn planten..hahaha