Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dierenasiel op Walcheren in nood?

6.164 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 23 jun. 2010
Het enige asiel op Walchheren moet op straffe van 50.000 Euro boete op 1 december a.s. weg zijn. Maar er lijkt nog niets geregeld voor een andere plek. Wij gingen op onderzoek uit.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

de gemeente heeft een probleem 23 June 2010

laten we het ff omdraaien, als er nog meer misstanden van deze aard of bijvoorbeeld met dat kattenhotel dan gaan we het wel ff direct met de gemeente en de verantwoordelijken opnemen. duidelijk ? dus, ik zou maar zorgen dat er een nieuw splinternieuw luxe asiel staat voordat het oude dicht moet...

tuurlijk gemeente (TEgemeen) 23 June 2010

Gaat net als in vlissingen jongens blabla en niks vlissingen zat al bij middelburg en nu moet het maar naar goes. Het lijkt godverdomme wel of degeene die op de gemeente gaan over deze opvangcentra ook wat met het streekziekenhuis te maken hebben gehad wat willen ze nog meer naar goes brengen? nee stop je geld maar in die kutstichtingen het palladium enz enz stichtingen in overvloed die geld kosten maar dit soort gevallen laten stikken waardeloos wel het geld van de hondenbelasting opstrijken en uitgeven eraan ho maar.

schandalig gewoon 24 June 2010

het is te gek voor woorden....wel opvang voor drugsverslaafden en alchohol verslaafden...witte huis ec.....kom op zeg.....kunnen we daar als mens nou echt niks voor doen......ze zijn zo hulpeloos....ze hebben ons nodig....van de gemeente moet je het hebben hahahaha

Ella 24 June 2010

Zit op vakantie, schrik me rot, de partijen in de gemeenteraad zijn nog steeds geen knip waard, blijkt maar weer eens, mensen hun eigen schuld, stemmen op andere partijen !!!!!!Stelletje Flierefluiters!!

Waar zijn we mee bezig!!!! 24 June 2010

Deze organisatie wordt grotendeels door vrijwilligers gerund en moeten deze mensen die voor hulpeloze dieren zorgen gestraft worden? De gemeente moet eens kijken naar de mensen die huisdieren hebben maar er niet voor zorgen en naar buiten gooien vooral als ze in de krant lezen dat de hondenbelasting weer eens langs komt ik weet er genoeg. Slim van de gemeente om dat van te voren bekend te maken.

Paula 24 June 2010

Dit kan alleen maar in dit land want alles moet hier kapot. Honden uit bv Spanje halen omdat ze zielig zijn dát is belangrijk want dan kom je in de krant en wordt je geprezen maar deze stumpers die om welke reden dan ook hier in een asiel terecht zijn gekomen hebben ook recht op een goed leven. Gemeente doe er iets aan en laat deze mensen en dieren niet in de kou staan zij hebben niet om die N57 gevraagd.