Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Camping "Hof van Tange" in Middelburg geopend!

12.678 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 29 jun. 2010
Nou ja, camping is een beetje overdreven, maar Middelburg is in ieder geval campervriendelijker geworden. Wethouder Frank Streng opende 5 plaatsen voor campers.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

pensioenados 29 juni 2010

kunnen die rijke pensioenado's geen plek op de camping betalen dan ? en achter op iedere camper hangt wel een fiets of een miniscootertje dus vanaf de camping kan men ook gewoon middelburg komen bekijken. wat kost zo een overnachting trouwens ? gezien wat inwonenden van het dorp moeten betalen aan parkeergeld neem ik aan dat de eerste de beste vreemde die zelfs een hele camper kan betalen toch ook een centje bijdraagt ? en mogen caravans ook ? en waarom niet ? die passen ook niet in 1 parkeerplek. en die campers passen best in twee plaatsjes en dus betaal je gewoon voor 2 plekken. en als er geen plek is betekend dat het te druk is voor zo een enorm lomp geval. net of ze overal bij moeten kunnen met hun omgebouwde circuswagens. of een tent dan ? mag dat ook niet ? of is dat te min en mogen alleen de creme de la creme daar vertoeven ? eerlijk gezegd vind ik het maar flauwekul. die mensen zoeken zelf maar een plek voor hun asobak of huur gewoon een hotelkamer of strandhuisje. maar zelfs dat is te duur zeker... nkc = nederlandse krenten club. voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, maar dan gratis zeker ? bah! dat dit soort dingen kan in nederland. schande !

Jeffrey 30 juni 2010

Nederland word steeds lijper... zucht

pardon 30 juni 2010

@ jefferey, leiper, is met een lange ei....

Piet 30 juni 2010

Camperplaatsen zie je overal in Europa hoor, ook in Nederland. Dus beetje rare reacties pensioenados en jeffrey. Ze betalen gewoon parkeergeld, dus wees niet bang dat het voor niets is.

voor niets 30 juni 2010

niet voor niets ? werken die parkeermeters s'nachts ook dan ? en wat kost een overnachting op een echte camping ? nee, u gaat mij echt niet vertellen dat dit geen goedkoop alternatief is en dus broodroof voor de campinghouders in de buurt. een ander mag ook niet wildcamperen dus kampers ook niet.