Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gezocht winkelvrijwilligers

6.078 keer bekeken
ZeelandNet TV
Gepubliceerd op 27 jun. 2016
Stichting Zeeuwse Winkel in Middelburg zoekt vrijwilligers om de helpen. De opbrengst van de verkochte streekproducten gaat naar goede doelen.’

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

lijkt me heel leuk werken 27 June 2016

annefieke poppeliers

NEXIT ! 27 June 2016

Als mensen deze subsidie kado's kopen, kopen ze dus niet bij een normale winkel die dat voor de boterhammen doet, Die lijd dus verlies hierdoor. Concurrentievervalsing of arbeidsverdringing heet dat. Dat is tegen de wet en illegaal, crimineel eigenlijk. Nee dank u, ik koop niets van criminelen anders ben ik straks nog schuldig aan heling ook. Of toch in ieder geval van broodroof van mensen die wel voor hun boterham moeten werken. Die laat ik niet kapot gaan omdat daarvoor een ander zonodig de gulle weldoender wil spelen te koste van wel eerlijk hard werkende mensen. Walgelijk vindt ik die vrijwillig gedwongen slaven die de regering inzet om de economie verrot te maken uit naam van "goodwill"en goede doelen. Nee, iemands bedrijf en leven kapot maken is geen goed doel ! Mensen die dit doen zijn geen goede mensen, maar slecht, kwaadaardig en egoïstisch gestoord die zichzelf nog als weldoener willen zien ook.

Ach ja. De vorige "weldoenster" heeft duidelijk geen kaas gegeten van zaken doen. Beperkte dame. 27 June 2016

Jolanda

Kees 27 June 2016

Toch benieuwd welk goed doel er geld gaat krijgen, raar dat er ook een dubieuze webshop achter zit welke wel commercieel is. Ook de samenwerking met de grondlegger chocolatlovers is met ruzie gestopt, andere ondernemers hun ontwerpen gestolen is ook wat er rondzoemt. Nee klopt iets niet daar.

buutestebinnen 28 June 2016

Nee, dat heet in het VVD tijdperk juist een goede ondernemer die gebruik maakt van wat wettelijk maar net door de mazen kan, maar dan toch mooi net legaal is en dan kan de rest toch de pot op ? Als je eerst maar aan je zelf denkt en daarna pas eens of je personeel toch wel kan betalen, DAT is pas ondernemen. Nix van dat ouderwetse waar de zaak en de sociale samenhang daaromheen eerst kwam en pas daarna nog in de winstpot gekeken werd wat er dan voor de baas nog over was. Was dat nix dan betekende dat je dan een slechte baas was. Maar ja, ultra radicale kapitalisten met VOC waanbeelden denken daar wat anders over, eerst leeggraaien en wie weet wel een faillissement, maar eerst graaien, dan pas werken. Anders hoeft het allemaal niet voor de ondernemers elite van vandaag. Behalve voor hun personeel, die moeten eerst maar eens hard werken, en dan zien we later nog wel of het nog een betaalde baan wordt. (natuurlijk niet, sukkels) (ha ha ha ha) (!!!)

Van liere 28 June 2016

Met buutestebinnen eens, dit is gewoon een verkapte vorm van gratis personeel zodat ze zelf kunnen graaien en geef de gehandicape een ijsje hebben wij net gedaan if het voir goede doel is SCHANDALIG

vrijwilliger 29 June 2016

Een leuke winkel met vrijwilligers die enthousiast zijn voor de Stichting. Kwalitatief hoogwaardige producten en zeer gevarieerd assortiment. Voor elk wat wils, cadeautjes, streekproducten en sieraden in allerlei vormen en maten.

Nikky 29 June 2016

Bij binnenkomst oogt deze zaak als een "leuke" toeristen shop alleen schijn bedriegt... Ze willen doen overkomen alsof ze zieke/gehandicapte mensen financieel of materieel ondersteunen maar niemand weet wie of wat dat dan mogen zijn.. Zelfs met hun oude partner ( Stichting Chocolate Lovers ) zijn ze hun afspraken niet nagekomen. Na het stoppen van de samenwerking gewoon doorgaan met het logo van stichting Willy Wonka gebruiken. ( misbruiken!) Nu inmiddels heeft Willy Wonka het mooiste logo ooit. Verder zoeken ze vrijwilligers ( het liefst ook met een verstandelijke beperking ???), dit heet geen vrijwilligerswerk maar "slavendrijven". Om een lang verhaal kort te maken : er klopt helemaal niks van.. Gewoon wegblijven en de "echte" ondernemers in Middelburg blijven steunen.