Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Middelburg ruimt fietsen

3.525 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 11 mrt. 2010
Verbodsborden, emails naar de Roosevelt Academy en een vooraankondiging konden niet voorkomen dat er een aantal teleurgestelde mensen hun fiets zag afgevoerd worden. Maar anderen reageerden weer opgelucht.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

elsvanhoek 11 March 2010

Misplaatst. Zorg voor betere en ruimere stallingen voor de fietsen en dit niet alleen voor de studenten maar ook voor de overige burgers. Dacht dat dit wel te doen doen was met het belastinggeld wat we betalen i.p.v. dit in een bodemloze put te gooien.

diefstal 12 March 2010

Ik heb gisteren gezien dat er ook fietsen weggehaald zijn voor het stadhuis van mensen die de markt bezochten,alle fietsenrekken waren vol vanaf de markt tot in de lange delft,dit is dus gewoon weer burgertje pesten. Er zijn hier ambtenaren ingezet die hun tijd wel beter kunnen benutten.

zoop 13 March 2010

zet eerst maar eens voldoende fietsenrekken neer. ach, extra inkomsten door latere verkoop zijn welkom en oud ijzer brengt ook nog wel wat op op het moment. oud ijzer roof is niet voor niets zo populair de laatste tijd...

b.p. 18 March 2010

mijn fiets was eerst verwijdert omdat ie op de hoek van de roosevelt academy stond. dacht: volgende keer zet ik 'm tegen een beugel neer. wat gebeurt er vandaag om kwart voor 2: zet 'm tegen een beugel neer en ga naar m'n les en kom terug: is-tie weg. blijkbaar komen ze 'm hal;en als alle studenten les hebben: lijkt ook veel op studentje-pesten

renee 18 March 2010

Wat een zielig gedoe. Kijk eens waar we zijn beland. De criminelen en fietsenjatters gaan vrij uit en de mensen die naar school willen gaan op de fiets worden bestraft. Mensen van tegenwoordig weten ook geen prioriteiten meer te stellen. De politie zou wat meer gedoogbeleid moeten voeren voor de mensen die proberen om iets goeds te doen, en eigenlijk heel weinig fout doen. Ik vind het allemaal maar wat jammer en de kosten en tijd die er in word gestoken komt van onze centen. Belachelijk. Ik verbaas me er altijd weer over wat voor idioten ons landje besturen.

zoop 19 March 2010

4:52 wat een zure zeikerts zeg...je zal jezelf zo terugzien.... studenten betekend stapels fietsen, dat weet iedereen... maar goed, een zooitje schiet niet op maar zonder normaal alternatief is het gewoon onzin om alles maar op te laden. dat is de politiek van tegenwoordig, we pakken niet meer de problemen aan, nee, alleen de negatieve resultaten van de bestuurloosheid, en daar presenteren ze dan een gepeperde rekening bij alsof de individuele burger de veroorzaker is van de chaos van de overbevolking en mismanagement van de overheid. een echte win-win situatie voor het bestuur... niets uitgegeven aan oplossingen en toch inkomsten. de managers kunnen tevreden achterover leunen en verder dromen van loonsverhoging en bonusjus, op papier ziet het er allemaal erg positief uit.