Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zo kan het ook!!

2.901 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 19 mei. 2010
Waar gehakt wordt vallen spaanders. Waar verbouwd wordt gaat het vaak mis. BV Monumentenbeheer in Middelburg verbouwt een stukje binnenstad in Middelburg en een gebruiker van een naastgelegen pand moest vrij onverwacht vertrekken. Maar in plaats van gemor en geruzie is er een prima oplossing gekomen voor beide partijen.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

monumentaal 19 May 2010

lekkere monumentale stichting die niet monumentale panden sloopt en nieuwbouw neerzet. het riekt mij meer naar corruptie uit de bouwwereld die hier de economie net als in griekenland ten gronde willen richten voor persoonlijke belangen.de monumentenstichting moet zich helemaal niet bezighouden met slooppanden en nieuwbouw ! verloederende krotten moeten gewoon op kosten van de eigenaar worden gesloopt. wat is dat toch voor corrupte onzin dat oude pandjes op kosten van de maatschappij worden gesloopt ? geld dat voor ieder "oud" pand in nederland wat duidelijk dus GEEN monument is ? ik wil dat ook wel ! komaan mensen, u mag alles gratis laten slopen door de monumentenstichting als het maar geen monument is. en als ik die kapster was ging ik voor vergoeding van gemiste inkomsten want blijkbaar is daar geld genoeg dus waarom moet een ondernemer er voor lijden. maar goed, haar verhaaltje is positief ondanks alle overlast die ze er van had waar nooit iemand op zit te wachten behalve zij dan. die zal ook wel een flinke portie uit de corruptie graaiton hebben gekregen om haar mond te houden. zo gaat dat in dat wereldje en iedereen weet het.

monumentaal 19 May 2010

ok, correctie, het is geen monumenten stichting maar een BV. zoals in besloten vennootschap waar niemand inzage in de financiele papieren heeft. da's wel zo makkelijk voor de duistere zaakjes natuurlijk, zo een lege plof BV.