Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stadsgidsenoorlog in Middelburg

4.932 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 9 jun. 2010
Stadsgids Ernst Norbert doet al 10 jaar zijn ding in Middelburg. Vorig jaar kocht hij een bakfiets en gebruikt deze als lokkertje voor zijn stadswandelingen. Na klachten van een concurrent kreeg hij een boete en een verbod. De gemeente moet een beslissing nemen over zijn toekomst maar laat op zich wachten. Ernst vertelt ons zijn verhaal.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jan 10 June 2010

Hoe zat dat ook alweer marktwerking? Moet wel zeggen dat die wel verdacht veel de link met de stadswacht heeft gelegd door de na genoegde zelfde kleur te kiezen

bakvis 10 June 2010

mooie bakfiets hoor. en dit is erg goede reclame want ik denk er niet eens meer over om bij de toerist shop binnen te lopen. sterker nog, met een grote boog langs die ontevreden koppen die mensen doormidden kijken of niet eens meer durven kijken blijkbaar uit intimidatie van hun "collega's", zo ga je niet met mensen om ongeacht wat dan ook. dit is gewoon demonisatie en in de verdoem hoek middeleeuws gedrag, FOEI ! een diepe schande voor die toerist shop, schaam u ! u zou er goed aan doen uwzelf aan te passen aan de nederlandse normen en waarden.

vaisonne 10 June 2010

We hebben het toch niet over kleuren Jan (van de touristshop??) ? Het gaat erom dat er weer eens kinnesinne is. De touristshop doet niet zoveel voor de mensen die hun winkeltje bezoeken, ze staan er verveeld bij, weten nooit iets en zijn te beroerd om je verder te helpen. Ik juich het initiatief van Norbert toe en hoop dat de gemeente niet aan dit spelletje van de TS mee doet! Succes!

2nd opinion 11 June 2010

helemaal mee eens, dat personeel staat erbij als een stel werkschuwe zombies. hoe dat kan dat die daar nog werken ? zeker familie van de directeur.