Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ergernis op Arnestein!

3.587 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 21 mei. 2010
Er ligt al een tijdje een heerlijke lap asfalt die de nieuwe N57 met de A58 verbindt ter hoogte van Arnestein, Middelburg. Hoewel de afrit al gebruikt wordt, is de oprit nog afgesloten. Dit irriteert de vele mensen op Arnestein die de omleiding nog steeds moeten gebruiken. En dit duurt nog tot 1 december! We gingen op onderzoek uit.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

M de Regt 21 May 2010

Ik woon in Goes en werk op Arnestein, dus dagelijks met de omleiding te maken, ook ik zou het zeer waarderen als de oprit richting Goes versneld open zou gaan. Dit nu ze de oprit Arnestein wel geopend hebben, zou dit toch echt veel makkelijker zijn.

Peter 21 May 2010

Ik woon in Middeburg dauwendale en ik werk in Heinkenszand de kortste/snelste weg naar mijn werk is toch echt via deze op/afrit. Ik maak zo al 11 jaar gebruik van deze op/afrit en ik moet dus iedere dag om rijden via rotondes en verkeerslichten dit zijn extra km`s en extra brandstof. Dus snel die oprit OPEN.

boeketterie 21 May 2010

Wij wonen en werken op arnestein dus wij rijden vaak meerdere keren per dag om, om van of naar ons werk te komen. Dit duurt nu al meer dan een jaar. Wij zouden het een goed gebaar vinden van de aannemer als ze de weg per direct openstellen, zodat we niet nog een half jaar extra om moeten rijden. Verder vindt ik dat de aannemer de overlast tot een minimum beperkt maar ik zou zeggen openstellen die weg en wij hebben er een mooi stukje weg voor terug.

Wallie 22 May 2010

Weer een leuk voorbeeld van burocratie, gaat nergens over en waarschijnlijk zo door de gemeente op te lossen. Laat ze er onder het mom van milieu en fijnstof reductie de weg openstellen!

Marleen 22 May 2010

Ik woon in Goes en werk in Middelburg. Sowieso verbaas ik me erover hoe lang mijn dagelijkse rit duurt. Ik ben ruim 35 minuten onderweg, terwijl het nog geen 30 km is. Half Middelburg is afgesloten en dan ook nog deze ergernis, en dat tot 1 december!! Hopelijk is vanaf 1 december Middelburg beter te bereiken, dan zijn de dagelijkse omdleidingen niet voor niks geweest.

werkverke 22 May 2010

het was al een puinhoop van het begin af en ikmerk ook op dat de verkeersborden met snelheidsaanduidingen regelmatig incorrect geplaatst worden. m.a.w. door werkschuwe aannemers was het gisteren van afslag arnestein tot aan vlissingen 90km/u omdat er WEER geen einde snelheidsaanduiding bord was geplaatst na de werkzaamheden. zijn die wegwerkers gewoon dom of te lui om die borden even fatsoenlijk te plaatsen ? theoretisch is er dus geen snelheidsbeperking als de bordensitualie niet klopt en kan men dus altijd bezwaar maken omdat de regelgever zelf er een grote amateuristische boel van maakt. typisch de overheid aan het werk, trekt zich totaal niets aan van niets of niemand en maken het nog wel een keertje af als ze nog eens in de buurt komen. kan daar nu echt niemand wat aan doen ? maar voor de mensen die dagelijks naar hun werk daarlangs moeten, je kan ook gewoon verhuizen naar dichter bij je werk natuurlijk, dan hoef je niet zo te janken dat je ver moet rijden, tja, lekker vrij achteraf willen wonen maar toch flakbij je werk en grote winkelcentrums, dat kan natuurlijk niet hé, al eens over nagedacht ? en wees eerlijk, ga anders eens in de randstad kijken naar de filevertraging daar. nee, klagen kunnen de zeeuwen goed.. echte mossels in het zuur.