Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

NIEUWE RIJKSWEG 4.0

3.091 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 26 mrt. 2015
Hendrikskinderen wil van de Nieuwe Rijksweg (bij Groenrijk) een langzaam verkeer weg maken. Dat wordt mogelijk omdat (vracht)verkeer richting Westerscheldetunnel binnenkort alleen nog via de A58 kan.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Bonifatius 26 March 2015

Wie weet dat het voor een eilandbewoner er uit ziet als een grote weg, maar het is een karrespoor. De fietsers en ander recreatief verkeer hebben zelfs aparte fietspaden, stoplichten en nota bene fietstunneltjes dus die verkeersstromen zijn wel degelijk gescheiden. Wat het wel te druk en gevaarlijk maakt is de tomtom die de kortste weg kiest en de lokale bevolking die het als racebaan gebruikt om maar niet in een kilometers lange gevaarlijke file op een vluchtstrook in een onoverzichtelijke bocht te hoeven staan op de A58 bij de afslag naar de tunnel. Doe daar eerst maar eens wat aan. Waarom eerst beginnen met de dingen moeilijker te maken terwijl je beter kan zorgen dat andersom rijden juist makkelijker, veiliger en sneller is. ? Zolang dat dus niet zo is, heeft moeilijk doen en dwarsliggen op die sluiproute helemaal geen enkele zin.

Bonifatius 26 March 2015

nee, ook een klacht indienen over mijn reactie helpt het verkeer niet. Maar leuk dat er toch iemand op het "ik wil liever klagen dan er zelf iets aan doen" knopje heeft gedrukt om mijn stelling dat er liever geklaagd wordt dan in oplossingen wordt gedacht kracht bij te zetten. Blij dat we het eens zijn.

bonifatius 26 March 2015

:P

John 28 March 2015

1

John 28 March 2015

1