Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stadscamping Middelburg mag niet verder

12.635 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 24 aug. 2009
Afgelopen tijd vierden ze het 50 jarige bestaan maar nu worden de beheerders en de trouwe gasten van de stadscamping in Middelburg eind dit jaar waarschijnlijk van het terrein afgebonjourd.Een klein drama en een verlies voor Middelburg

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Ron 25 augustus 2009

Erg heel erg ! een unieke plaats voor een camping gaat nu waarschijnlijk ten onder aan mensen die het grote geld verkiezen boven menselijk plezier. Jammer , HEEL erg jammer.

Ger Rosenbrand 25 augustus 2009

Geld, geld en nog eens geld. Een stichting die gaat graaien, in en in triest is dit a-sociale gedrag.Al zo lang bestaat deze camping. Gemeente Middelburg doe hier iets aan. Ik kom net terug uit Frankrijk waar bijna elk zichzelf respecterend dorp of stad een camping heeft waar veel gebruik van wordt gemaakt, ook door Nederlanders.

J.Bol. 25 augustus 2009

Deze camping moet gewoon blijven.

Niet normaal als dat weg moet. 25 augustus 2009

Ze moeten gewoon heel goed nadenken waar ze mee bezig zijn. Groet Koos.

Marga G 25 augustus 2009

Laat alsjeblieft die camping blijven zeg. Ik woon er bijna tegenaan en nooit overlast van de camping. Wat gaat er straks voor in de plaats komen? Parkeerterrein? Daar zitten we echt niet op te wachten zeg. En de mensen die de camping beheren doen het heel goed, waarom deze mensen hun werk afnemen! Meer last vanaf de sportvelden (na kantine bezoek) dan van de camping.

Frans Rietmeijer 26 augustus 2009

Weer een stukje Middelburg naar de filistijnen. Kom op Frank neem je verantwoordelijkheid, koop die camping aan en stel de beheerder in staat er iets moois van te maken. Beslis nu eens niet op louter economische gronden. Ik vermoed dat heel veel Middelburgers hetzelfde denken.

Jammer 26 augustus 2009

Jammer van zo`n uniek iets dat verloren gaat .

jp 26 augustus 2009

dit deugt van geen kant,,, laat deze mensen nou gewoon gelukkig zyn, voor die paar weken,,,,,, afblyven , laaaaat deze camping met rust,,,,,,,,, laat de boel nou zo af blyven¨¨¨¨----------- en geef dat vrouwtje nog een kans´´´´´´´´´´´´´´´dit------ is echt zeeuws afblyven,,,,,,,, zo laten,,,,,jp.

jp 27 augustus 2009

wat zitten wy toch in een lekkere maat schappy,,,,,,,eigenmening ,,,,,dacht het niet laat die mensen die camping toch behouden´´´´´´´´´pak dit geluk,,,,,, niet af ,,,dit zeeuws moet blyven,,,sluit jou ogen nou eens even voor dit rot geld,,, en macht en wees eens gewoon mens----*****************.jp

tja 27 augustus 2009

echt jammer hoor. moet alles nou verbouwd worden..laten we van de aarbol een stenen bol maken is hun motto..alleen geld telt voor zulke mensen. echt jammer. krijg een brok in me kuil als ik dat vrouwtje hoor praten

tja 27 augustus 2009

wees een gewoon mens!

De Griffioen 28 augustus 2009

Treurig! Alweer en uniek stukje Middelburg dat verdwijnt; de projectontwikkelaar die het hoogste biedt maakt er wel weer een 10 fasen project van!!!