Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie mept scholieren

6.652 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 24 jun. 2009
Vrijdag 23 november 2007 is het bal in Middelburg: scholierenstaking. Agenten slaan zonder terughoudendheid in op stakende leerlingen. Ook als deze gehoor geven aan het bevel zich te verplaatsen. Als je je vader, broer of buurman herkent als een van de agenten die totaal uit hun dak gaan: "Je staat op internet!". Reportage: Vincent. Met dank aan TV Walcheren.

17 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Marielle 24 juni 2009

Vind iedereen dit gewoon maar normaal? Scholieren slaan???? Agentjes van tegenwoordig zijn niets meer!! Teveel grof taal gebruik om mijn mening te uiten over deze agenten.. Kan beter mijn mond houden!

john kuijstermans 25 juni 2009

De agenten op de video die zo tekeer gaan met hun wapenstok tegen jongeren die niets terug kunnen doen moeten zich heel diep schamen. Dat zij ooit het politiediploma hebben behaald is een schande voor de Nederlandse samenleving, vooral de agent die meerdere keren zijn wapenstok gebruikt tegen de jongen in z,n bruine jas ,nogmaals deze agenten moeten zich diep schamen.

YC 25 juni 2009

Totdat ze paar criminelen aan moeten pakken dan schijten ze weer!

Michel 25 juni 2009

Wat is hier verkeerd aan? Die agenten doen wat ouders eigenlijk hadden moeten doen! Wie niet luisteren wil....

spinner 25 juni 2009

PATRICIA FOR PRESIDENT!!! JE SLAAT DE SPIJKER OP ZN KOP

ellie 25 juni 2009

wow :|

ellie 25 juni 2009

is dit in nederland? geen woorden voor dit kan echt niet

bianca 25 juni 2009

Waar moet dat naartoe met ons land als zelfs de politie al zinloos geweld gaat gebruiken. Tegen scholieren, die al aan het weglopen zijn durven ze wel. Maar als ze echte criminelen moeten pakken, zijn ze nergens te bekennen. Hoe leg ik mijn zoon nu uit dat slaan geen oplossing is als iets niet naar je zin is? Mooi voorbeeld hoor...

Bert 25 juni 2009

De scholieren hebben weer een belangrijke les geleerd, zoek je oplossing meteen in geweld, Volgende demonstratie dus helmen op pvc pijp om je armen en benen en flink wat stoeptegels meenemen jongens! Misschien kan Patricia dan deze demo aanvoeren aangezien zij wel ballen heeft ? (als in vroeger patrick nu patries ? :-)

kees 25 juni 2009

Kan niet hard genoeg zijn! krijgen ze tenminste nog een opvoeding dat ze moeten luisteren naar oudere mensen.

kees2 25 juni 2009

Politiestaat / politieslaat ?

peter 25 juni 2009

Groot gelijk dat de politie een paar tikken uitdeelde, maar als de menigte duidelijk terugtrekt, moet je ook stoppen met onnodig slaan. Persoonlijk zou ik aangifte doen om te zien of de heren in kwestie op z'n minst een fikse waarschuwing krijgen. 1 wijze les...... als zoiets gaande is, ga dan gewoon uit de weg. uiteindelijk win je toch niet van de politie en heb je een hoop onnodige ellende.

GeJa 28 juni 2009

En voor zulke lafaards moeten we respect tonen? Mensen die dit gedrag van de politie goedkeuren moeten echt eerst maar eens goed nadenken wat ze zeggen!!! Dit is puur machtsmisbruik!!!

denny 14 juli 2009

zo zie je maar weer de politie staat boven de wet

Een Vader 16 september 2009

Lang geleden dat ik het gezien heb zeer misselijk omdit weer te aanschauwen En de dienst doende agenten te licht aangepakt . hoop wel dat ze hun diep schaamen..

****** 22 juli 2011

stelletje mongolen dat doe je toch niet ik vind dit zeer triest

tata 10 februari 2015

kan wat harder