Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volkswagen Golf 1.4 tsi business edition r connected automaat!

€ 16.450,-
36x bekeken sinds 18 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Volkswagen. Das Auto. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen. De R-Line styling geeft deze Volkswagen Golf een aantrekkelijke meerwaarde en rijden wordt een feestje! Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Golf, bijvoorbeeld. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor (recent voorzien van een nieuwe distributie en waterpomp) en een automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, halflederen bekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Volkswagen zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van navigatiesysteem, multifunctioneel lederen stuur, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Heuvelop stilstaan was vroeger een kunstje. Met de hill hold control gaat het volautomatisch. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

Een proefrit maken met deze Volkswagen Golf? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volkswagen
Model: Golf
Type: 1.4 TSI Business Edition R Connected AUTOMAAT!Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.395 cc
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/50 R17
GVW: 1.900 kg
Wielbasis: 264 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Emissieklasse: Euro 6Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 148 - € 167 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Aflevering: Onze prijzen zijn inclusief aflevering, nieuwe APK en 6 maanden Bovag garantie. Dus geen bijkomende afleverkosten of garantiepaketten. Dit geldt voor auto's vanaf €4.500,-
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)

Algemeen
  • Model: Golf
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2015
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 105.630km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Sportstoelen, Trekhaak
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6729661

Autobedrijf Kluyfhout

AutoZeeland

15 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord