Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volkswagen Caddy 1.6 tdi bmt

€ 8.450,-
102x bekeken sinds 6 mrt. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Caddy, bijvoorbeeld. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, adaptieve mistlampen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. De uitrusting van deze Volkswagen is met buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Caddy samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Volkswagen te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volkswagen
Model: Caddy
Type: 1.6 TDI BMTTechnische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.598 cc
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 2.175 kg
Wielbasis: 268 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Emissieklasse: Euro 5Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 114 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Aflevering: Onze prijzen zijn inclusief aflevering, nieuwe APK en 6 maanden Bovag garantie. Dus geen bijkomende afleverkosten of garantiepaketten. Dit geldt voor auto's vanaf €4.500,-
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)

Algemeen
  • Bouwjaar: 2011
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 164.430km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Airconditioning, Achterruitverwarming
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6472933

Autobedrijf Kluyfhout

AutoZeeland

18 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord