Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nissan Qashqai 1.2 tekna + automaat!

€ 20.750,-
74x bekeken sinds 23 mrt. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De vier camera's genereren samen een 360 graden beeld rond de auto, zodat u een volledig overzicht hebt van wat er rondom uw auto gebeurt. Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Achter het stuur van deze Nissan bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Ook navigatiesysteem, DAB ontvangst, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Ook helpen het dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Lijkt deze Nissan u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Nissan
Model: Qashqai
Type: 1.2 Tekna + Automaat!Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.197 cc
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/45 R19
GVW: 1.880 kg
Wielbasis: 265 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Emissieklasse: Euro 6Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Aflevering: Onze prijzen zijn inclusief aflevering, nieuwe APK en 6 maanden Bovag garantie. Dus geen bijkomende afleverkosten of garantiepaketten. Dit geldt voor auto's vanaf €4.500,-
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)

Algemeen
  • Model: Qashqai
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2018
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 98.537km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry, Panoramadak
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6572185

Autobedrijf Kluyfhout

AutoZeeland

15 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord