Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Unieke metaaldetectie teambuilding of personeelsuitjes

N.o.t.k.
427x bekeken sinds 6 mei '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Zit u in een personeelsvereniging en nadert de vergadering om te praten over wat we dit jaar met het personeel gaan doen? Wat dacht u dan van een nieuw avontuur met een metaaldetector? Ga met uw collega’s op pad op een Zeeuws strand of akker tijdens een workshop metaaldetectie en verbaas u over wat er onder uw voeten nog allemaal verborgen ligt.

Is het een munt uit de VOC periode van zilver, of een zinken munt uit de oorlogsjaren? Ligt daar een mooi bewerkte vingerhoed of komt er een kanonskogel omhoog uit de aarde? Het is allemaal mogelijk als u met mij op pad gaat.

Laat de adrenaline lopen als u de detector hoort piepen als deze weer een (edel) metaalhoudende voorwerp heeft gevonden. U hoeft deze dan alleen nog op te graven. En wat heerlijk om de vondsten uitgelegd te krijgen en te bespreken met de collega’s.

Geniet ook samen van een lunch met Belgische broodjes van het bekende broodjeshuis ’T Smoske of kies voor ons nieuwe strand arrangement.

Wacht dus zeker niet te lang om voor uw bedrijf deze workshop voor groepen te boeken voor het seizoen van 2024 en geef uw personeel een herinnering om nooit te vergeten.

Bekijk op het gemakje de mogelijkheden op de website van metaalzoekworkshop.nl waar u een uitgebreide uitleg kunt lezen. Of pak direct de telefoon en bel ons op +31 (0) 6 52896401.

Tot snel…!

 ‘ELK STUKJE METAAL HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL’

Advertentienr. 6827989

Luctor et Detector

Zakelijk Luctor et Detector

7 advertenties
4 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht