Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Metaaldetectie workshops op akkers of weilanden

N.o.t.k.
35x bekeken sinds 6 mei '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Op zoek naar unieke  en tevens spannende workshop op het Zeeuwse platteland? Zoek dan niet verder, want veel spannender wordt het echt niet als u op pad gaat met een metaaldetector van Luctor et Detector tijdens een workshop metaaldetectie op een van de akkers of weilanden omringd door de natuur.

 

Met uw eigen groep, of met een samengestelde groep van minimaal 6 personen gaan we naar een weiland of een akker in Zeeland waar u leert omgaan met een metaaldetector. Daarna begint het avontuur als u onder begeleiding gaat zoeken naar de verborgen items onder uw voeten.

 

Geniet van die Zeeuwse natuur op het weiland of akker van de boeren waar wij mee samen werken. Boek eventueel gelijk een heerlijk broodje voor uw lunch. We staan zelfs open voor uw eigen ideeën en denken met u mee in mogelijkheden.

 

Wat nog wel het meest belangrijke is van uw workshop is de beleving tijdens het zoeken, de adrenaline als u een mooie vondst doet en de verbazing wat onze Neerlandse bodem allemaal verborgen houdt……totdat u langskomt met een metaaldetector natuurlijk!

 

Wacht niet te lang om uw workshop te boeken voor dit seizoen. Uiteraard bent u ook welkom voor grotere groepen en organiseren wij ook voor de kleinsten onder ons een metaaldetectie avontuur.

Bekijk op het gemakje de mogelijkheden op de website van metaalzoekworkshop.nl waar u een uitgebreide uitleg kunt lezen. Of pak direct de telefoon en bel ons op +31 (0) 6 52896401.

 

Bij deze wel de eenmalige waarschuwing dat u grote kans loopt een nieuwe hobby te ontdekken waar u niet meer vanaf komt.

 

Tot snel…!

Luctor et Detector

 

‘ELK STUKJE METAAL HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL’

Advertentienr. 6827897

Luctor et Detector

Zakelijk Luctor et Detector

7 advertenties
4 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht