Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Cursusdag metaaldetectie

€ 125,-
36x bekeken sinds 6 mei '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

U heeft er één, of u overweegt de aanschaf van een metaaldetector? Sta dan eens stil bij uw zoekprofiel als het gaat om wat u wilt vinden en waar. Bent u een strand, akker of waterzoeker? En, loopt u in weer en wind misschien? Denkt u straks alle mogelijkheden van uw metaaldetector te kennen, en haalt u alles uit de mogelijkheden?

Als u hierover twijfelt en zeker het maximale wilt halen uit uw detector, neem dan de cursus metaaldetectie van Luctor et Detector. Wij verzorgen een cursus waarin u met uw eigen, of een detector van ons, alle functies van uw machine leert kennen. De cursus duurt zo’n 3,5 uur waar we samen met maximaal 1 andere zoeker het strand of het land opgaan en wij u die belangrijke kneepjes gaan leren.

Verbaas u over wat u allemaal kunt vinden onder onze voeten door de juiste instelling te kiezen van uw metaaldetector, en leer hoe u uw vondsten reinigt en conserveert voor de toekomst. Metaaldetectie van A tot Z wordt u in deze cursus aangeboden. Een heerlijke lunch met Belgische broodjes van het broodjeshuis ’T Smoske zijn in de cursus inbegrepen.

Wacht niet te lang om uw cursus te boeken voor het seizoen van 2024 en ga daarna goed beslagen ten ijs.

Bekijk op het gemakje de mogelijkheden op de website van metaalzoekworkshop.nl waar u een uitgebreide uitleg kunt lezen. Of pak direct de telefoon en bel ons op +31 (0) 6 52896401.

Tot snel…!

 ‘ELK STUKJE METAAL HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL’

Advertentienr. 6827969

Luctor et Detector

Zakelijk Luctor et Detector

7 advertenties
4 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht