Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mazda Cx-5 2.5 sag 194 gt-m 4wd

€ 25.750,-
70x bekeken sinds 21 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Mazda CX-5 heeft 135691 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2017. De krachtige motor geeft deze Mazda uitstekende prestaties. Een blik van dichtbij onthult meteen twee mooie pluspunten: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Met de verwarmbare achterbank zitten uw achterpassagiers er net zo behaaglijk bij als u. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 19 inch nieuwe lichtmetalen velgen met nieuwe banden, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Als belangrijke extra geldt zonder twijfel het high performance audiosysteem met topkwaliteit geluidsweergave. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-5 samen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. De lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijstrook dreigt te wisselen. Verder is deze auto uitgerust met frontale botsbescherming en dodehoekdetectie.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Mazda
Model: CX-5
Type: 2.5 SAG 194 GT-M 4WD
Modelreeks: mei 2017 - dec 2018
Referentienummer: 723Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 2.488 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 58 literMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
CO₂-uitstoot (NEDC): 162 g/km
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 217 - € 246 per kwartaalGarantieBOVAG Afleverbeurt: JaAfleverpakkettenOptioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG garantie Mazda
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Deze occasion wordt afgeleverd met: 12 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK, Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant, Mazda mobiliteits service, volledige reconditioning, volle tank, gevarendriehoek, mattenset, reserve lampset, life-hammer; Nieuwe APK

Algemeen
  • Model: CX-5
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2017
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 142.000km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Rood
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem, Navigatie
  • Extra's: Keyless Entry, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6916289

Legemaate Mazda dealer

AutoZeeland

19 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord