Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mazda Cx-3 2.0 sag 120 ts+ trh. 18" navi

€ 16.850,-
126x bekeken sinds 5 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Mazda CX-3. Het is een auto uit 2017, op de teller staat een kilometerstand van 108192. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. In deze Mazda profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Boem is ho? Niet bij deze Mazda CX-3. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Ook cruise control, lederen stuur en versnellingspook en boordcomputer zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Deze Mazda CX-3 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Met voorzieningen als hill hold functie, Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Mazda
Model: CX-3
Type: 2.0 SAG 120 TS+ Trh. 18" Navi
Modelreeks: jul 2016 - jul 2018
Referentienummer: 813Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.998 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 48 literMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO₂-uitstoot (NEDC): 137 g/km
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 139 - € 151 per kwartaalGarantieBOVAG Afleverbeurt: JaAfleverpakkettenOptioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG garantie Mazda
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Deze occasion wordt afgeleverd met: 12 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK, Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant, Mazda mobiliteits service, volledige reconditioning, volle tank, gevarendriehoek, mattenset, reserve lampset, life-hammer; Nieuwe APK

Algemeen
  • Model: CX-3
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2017
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 108.192km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Blauw
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6651509

Legemaate Mazda dealer

AutoZeeland

20 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord