Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mazda 3 2.0 sa-g 122 m hybrid adapt.cruise|hud

€ 24.995,-
53x bekeken sinds 21 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, LED-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Richt al uw concentratie maar op de weg, want de rest wordt automatisch geregeld door de automatisch inschakelbare verlichting, regensensor, adaptive cruise control en parkeersensoren achter. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Mazda. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Gaat u buiten de lijnen van uw rijstrook zonder richting aan te geven, dan waarschuwt de aanwezige lane assist direct.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Mazda
Model: 3
Type: 2.0 SA-G 122 M Hybrid Adapt.cruise|HUD
Modelreeks: jan 2019 - jan 2021
Referentienummer: 345Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.998 cc
Transmissie: 6 versnellingen, HandgeschakeldMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 142 - € 160 per kwartaalGarantieBOVAG Afleverbeurt: JaAfleverpakkettenOptioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG garantie
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Deze occasion wordt afgeleverd met: 12 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK, Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant, volledige reconditioning, volle tank, gevarendriehoek, mattenset, reserve lampset, life-hammer; Nieuwe APK

Algemeen
  • Model: 3
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2021
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 27.000km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Comfort
  • Rijhulpsystemen: ABS, ESP
  • Extra's: Airconditioning, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6916285

Legemaate Mazda dealer

AutoZeeland

19 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord