Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dieren Oppas / Uitlaat / Verzorg Service "Mè Arte en Ziele"

N.o.t.k.
1068x bekeken sinds 9 mrt. '23
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Bent u, bijvoorbeeld door vakantie, werk, verhuizing, ziekte, feestje, zwangerschap, dagje weg of andere omstandigheden op zoek naar iemand om tijdelijk uw kat[ten], hond[en] of andere dieren te verzorgen of uit te laten? Of een keer geen tijd om een lekkere wandeling met uw hond[en] te maken? Vervoer van of naar de dierenarts, de trimster of het crematorium nodig?

Dan ben ik de oplossing voor u! Met liefde en respect voor dier(en) en baasje(s) wil ik graag helpen. Ik kom uitsluitend bij u aan huis. Ik ben beschikbaar voor de regio Walcheren. Stuur mij een e-mail of WhatsApp. Ik maak een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Vertel mij uw wensen en wij komen er samen vast wel uit. Ik werk ook in het weekend. Als er nog andere dieren in huis zijn, wil ik die uiteraard ook met liefde verzorgen. 

Er is altijd ruimte om extra dingen te doen zoals b.v. planten water geven binnen/buiten, de brievenbus legen, gordijnen open/dicht, lampje aan/uit, vuilcontainer aan de weg zetten/terugzetten. Indien nodig, ook geen probleem om even blik en veger of de stofzuiger te hanteren. Regelmatig een berichtje met informatie over hoe het met uw maatje[s] gaat hoort bij de service. Zo wordt er tevens ook nog een beetje op uw huis gelet. U geen stress. Beestje[s] geen stress, omdat ze lekker in de eigen thuisomgeving kunnen blijven. Allemaal tevreden. Bij mij staat individuele aandacht voor uw dier voorop!

Basis Prijslijst

Huisbezoek Kat
€ 8,50 per huisbezoek (spelen, eten geven, kattenbak, medicatie geven, persoonlijke aandacht). Meerdere huisbezoeken per dag mogelijk. Twee huisbezoeken op één dag € 16,00.

Huisbezoek Hond
€ 10,00 per uur (uitlaten, wandelen, eten geven, medicatie geven, persoonlijke aandacht).

€   8,00 voor korte uitlaatronde (15 tot 30 minuten).

Ook avondoppas mogelijk.      

Huisbezoek andere dieren
Bijvoorbeeld: knaagdieren, vissen, vogels, schildpad, kippen vanaf € 10,00 (eten geven, hok schoonmaken e.d.).

Huisbezoek boerderijdieren
Vanaf € 12,50 / uur (eten geven, schoonmaken e.d.).

Algemeen
  • Type: Verzorging
  • Diersoort: Overige
Advertentienr. 4387208

tdvreeke

6 advertenties
21 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht