Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hondenoppas gezocht

Gevraagd
117x bekeken sinds 6 mei '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Hondenoppas gezocht Betsie, Chihuahua

Gewicht: 1100gram - Ingeënt, ontvlooit, niet gesteriliseerd

Gezocht:
dierenliefhebber – niet rokend – geen katten of grote honden – geen reu

Lijkt het u leuk en gezellig om op een rustig, niet blaffend, makkelijk hondje te passen en biedt u een rustig, veilig thuis? Betsie houdt van gezelschap en aandacht maar ligt ook graag in haar mandje te slapen. Ze houdt van wandelen maar hoeft niet ver te lopen.

Ik, Robine, ben op zoek naar iemand bij wie Betsie kan blijven logeren in Heinkenszand (of evt. directe omgeving). Meestal 1 dag/nacht (circa 2x per week, afhankelijk van de afstand) maar af en toe ook een aantal dagen/nachten aaneengesloten.

Ik ben ook al heel erg geholpen met iemand die alleen de dinsdag avond op kan passen! (dinsdagavond brengen woensdagochtend ophalen, in Heinkenszand)

Frequentie, breng/afhaal-tijden altijd in overleg. Ik hoop ook een extra oppas te vinden zodat ik de dagen kan verdelen, indien gewenst.

Ideaal zou zijn iemand te vinden die zelf niet fulltime een hond wilt of kan houden maar het wel erg leuk zou vinden om regelmatig een maatje te hebben om een stukje mee te wandelen en gezellig mee te knuffelen. Zo kunnen we elkaar helpen en een plezier doen!

Algemeen
  • Type: Oppas
  • Diersoort: Honden
Advertentienr. 6828793

Bmbini

1 advertentie
12 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht