Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sociale Honden Wandeling

€ 15,-
116x bekeken sinds 29 apr. '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Wat is het?

Een Sociale Wandeling is een aangelijnde wandeling onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur met meerdere honden (max. 4) en hun begeleiders. De honden zijn in de setting ontspannen en in verbinding met hun eigenaar.  De Sociale Wandeling is ten alle tijden een veilige plek om te trainen met je hond.

 

Wat zijn de voordelen?

Honden leren op hun eigen tempo (opnieuw) rustig en sociaal gedrag te laten zien naar andere honden. Tegelijkertijd leren de honden, ook met andere honden in de buurt, aandacht te hebben voor de eigenaar. Eigenaren leren hun hond te lezen en hierop te anticiperen. Honden en hun eigenaren krijgen weer opnieuw vertrouwen in de wandeling.

 

Voor wie is het?

Ieder ras, kruising, leeftijd of herkomst is welkom. Ook reactieve honden, of super enthousiaste honden zijn welkom. Na de aanmelding wordt er een vragenlijst toegestuurd om zo de hond, de eigenaar en het eventuele probleemgedrag in kaart te brengen. Het kan zijn dat ik na de vragenlijst aanraad eerste privé-coaching te volgen alvorens bij de Sociale Wandeling aan te sluiten.

 

Wat gaan we precies doen?

We maken een aangelijnde wandeling van ongeveer drie kwartier. De ruimte tussen de honden tijdens het wandelen kan veel of weinig zijn, dit geven de honden zelf aan. Ik vertel wat ik zie bij jullie honden en hoe je hier het beste mee om kan gaan op dit moment en hoe we dit samen gaan trainen. We gaan wat oefeningen doen in groepsverband die leerzaam zijn voor zowel hond als baas. 

Aan het einde van de wandeling bespreken we na, onder het genot van een kopje koffie of thee. De honden krijgen een welverdiende snack die ze in de auto mogen opeten.

 

Wat heb ik nodig?

De hond draagt een tuig of comfortabele halsband met daaraan een 5 meter lijn (geen flexi). Een voertasje met veel kleine, echt lekkere, beloningsvoertjes en als je hond de clicker kent, kun je deze ook meenemen. Vergeet ook geen water voor de hond mee te nemen.

 

Wanneer & waar?

De Sociale Wandeling vindt iedere eerste donderdagavond van de maand plaats van 19:30 tot 20:30. 

De maximale groepsgrootte is 4 honden met hun begeleiders. Een hond per begeleider. 

De locatie is afhankelijk van weersinvloeden. We kiezen een mooie plek op Noord- of Zuid-Beveland. Maximaal een half uur rijden van Goes.


Donderdag 2 mei 2024, 2 plekken beschikbaar
Donderdag 6 juni 2024, 3 plekken beschikbaar

 

Wat zijn de kosten?

Een Sociale Wandeling kost € 15,-

Algemeen
  • Type: Cursus
  • Diersoort: Honden
Advertentienr. 6790169

moder-hond

1 advertentie
3 weken actief op het Prikbord

Stuur een bericht